Méhpusztulás: Berki Krisztián herevasalással orvosolná a problémákat

A problémát eddig lesöpörték az asztalról, ám hála a friss főpolgármester-jelöltnek, Berki Krisztiánnak, úgy néz ki, lesz valaki, aki foglalkozik a pusztuló állományokkal.

 „Magam is hallottam, hogy egyre nagyobb gond a méhpusztulás. Látszik is rajtuk, hogy haldokolnak, nem olyan szép, egészséges zöld színük van, mint a Fradikának, hanem sápadt sárga, mint a Dunaszerdahelyi AC-nek! Tudják miért sárgák? Mert ápolatlanok, igénytelenek!”

– mondta Berki Krisztián, majd elkezdte nekünk mutogatni a heregalériáját az iPhone-ján.

„Nézzék meg! Ezek a herék ki vanna vasalva! Egészségesek, üdék! A királynőket megveszem kilóra, a dolgozókra pedig nagy ívben szarok, de a többit meg tudnám menteni ezzel a módszerrel!”

-fogalmazott a főpolgármester-jelölt, aki megígérte, hogy az öregecske és ráncos Tarlós István heréjét is kivasalja, hogy ápoltabbnak tűnjön.

Berki Krisztián felállt, kirohant, majd elkezdte bekövetni az Instagramon Sir David Attenborough-t, hogy még több információhoz jusson a méhekről. A neves természettudós jelezte, érti a problémát, ezért a következő kisfilmjét Insta-sztoriként teszi közzé “Ki a faszom is ez a Berki igazából?” címmel.

Forrás: A cikket eredetiben, és sok hasonló cikkel egyetemben a Hírcsárda oldalán találjátok, amit szívből ajánlok. hircsarda.hu

Kapcsolódó cikkek

Ujhelyi István: Orbán a szabályokat megszegve felajánlotta a magyar uniós biztos segítségét Azerbajdzsánnak és Törökországnak

O.L.K.T.

Nem kinyalni! Megtermékenyíteni!…$tricinek álltam, hogy segítsek a Polgárme$ter Úrnak VIDEÓ

O.L.K.T.

Kirúgták a Top 100 orvos listáján szereplő szívsebészt!

Rubóczki Tamás
Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!