Megvannak a rendzavaró hajósok

Karácsony Gergely programbeszédét zavarták meg ismeretlenek Szeptember 22-én arcukat eltakaró fideszes aktivisták.

Az ismert cirkuszi indulót, Julius Fuciktól A gladiátorok bevonulását játszották le, akciójuk szépséghibája csak az volt, hogy nemcsak az arcukat, hanem a motorcsónakjuk lajstromszámát is eltakarták, ami illegális, olyan, mintha rendszám nélküli autóval közlekedtek volna.

Az  ügyben egyedi azonosító jellel való visszaélés gyanúja miatt nyomozás indult, a 168 Óra nem tekinthetett bele nyilvános adatokba, a motorcsónak adatlapjába, mert a rendőrség lefoglalta. Emiatt csak később derülhet fény a bűnelkövetők személyére, illetve esetleges politikai kapcsolataikra, az Index kérdésére pedig a rendőrség úgy válaszolt,

„büntetőeljárás folyamatban van, amelyben a BRFK egy személyt hallgatott ki gyanúsítottként”.

Forrás. 168óra

Kapcsolódó cikkek

Nálunk minden megtörténhet és meg is történik

O.L.K.T.

Fidesz: Gyurcsányék szét akarják lopni az önkormányzati közpénzt!

O.L.K.T.

Eltűnt uniós pénzek nyomában:Tiborcz István kezében lévő cégek 2010 óta összesen 7,85 milliárd dollárnak megfelelő 1,975 billió forint értékben nyertek meg tendereket.

O.L.K.T.
Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!