Megrázó, szívszorító képek a legutóbbi debreceni ételosztásról, Kósa Lajos birodalmában!

0

Meggyőződésünk, hogy nem lehetünk közömbösek azok iránt, akik nem a élet napos oldalán foglalnak helyett, akik önhibájukból, vagy anélkül mindennapos küzdelmet vívnak a talpon maradásukért.

Felebaráti kötelességünk segíteni azoknak az embertársainknak, akik nem az élet napos oldalán tengődnek, sokszor középkori körülmények között küzdenek a talpon maradásukért.

Tiszteljük Ferenc pápát, aki a szegények, az elesettek, a társadalom peremén élők pápája. Mélyen megérint bennünket is hite, és küzdelme amit a társadalmi különbségek csökkentése érdekében tesz:

“A jogtalanság a szegénység perverz gyökere. A szegények kiáltása minden nappal erősödik, mégis minden nappal kevésbé hallatszik. Napról napra erősebb az a kiáltás, mégis napról napra kevésbé hallatszik, mert elnyomja a kevés gazdag lármája, akik egyre kevesebben vannak és egyre gazdagabbak.”

Tudjuk csepp a tengerben amit immár hét éve teszünk, de talán anélkül a cseppek nélkül, sekélyebb lenne a tenger.

Szeptember 29.-én ismét segítő kezet nyújtunk a nélkülöző felebarátainknak, Debrecenben, a Petőfi téren.

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!