Megmenekülhetnek a devizahitelesek?! Történelmi per Békés megyében

A békési per már azért is rendkívüli, mert a bíróság merte vizsgálat tárgyává tenni, hogy vajon elégséges volt-e a bankok tájékoztatása a hitelfelvevők irányában! Ez ebben a sötét országban, ahol – ellentétben pl. Ausztriával, Németországgal, Svájccal, Szingapúrral, az Egyesült Államokkal stb. – még azt is letiltotta a politika, hogy a bankmaffia devizaárfolyam manipulációi miatt vizsgálat induljon a bankok ellen. Ami bankmaffia lebuktatásokra és vizsgálatokra, valamint büntetésekre világszerte sor került, arra Magyarországon – a rendkívül szélsőséges korrupciós maffializmus miatt – nem kerülhetett sor.

A bankokról ugyanis – nyilvános viharú állami vizsgálatok által – világszerte kiderült, hogy törvénytelenül manipulálták az árfolyamot, mégpedig természetesen abból a célból, hogy a hitelfelvevők a lehető legrosszabbul járjanak, és lehetőleg mindenüket elveszítsék, a bankárok pedig a lehető legtöbbet és lehetőleg végtelen időkön át rabolhassanak a lakosságtól és a világ országainak csontig kifosztására. Mindannyiunk és minden utódainak eltörölhetetlen és örök, irreverzibilis elszegélnyítésére, nyomorára és despotizmusba döntésére.

A bankok tehát – vezette le az élő adásban Molnár F. Árpád, a Hírháttér és a HírArténa főszerkesztője – nem tájékoztatták az ügyfeleket, hogy ők azt csinálnak az árfolyammal a lakosság kárára, valamint a saját hasznukra, amit akarnak(!), és arról sem tájékoztatták a hitelfelvevőket, hogy nekik nem csak az az érdekük, hogy az árfolyam történelmi mértékben elszálljon, hanem ehhez minden eszközük adott! Vagyis nyilvánvalóan meg fogják tenni! Ahogyan ez a végrehajtott maffiamerénylet ki is derült világszerte!

Tehát mivel a bankok a legfontosabb tényekről sem tájékoztatták az embereket, ezért az EU-s fogyasztóvédelmi törvények értelmében egyetlen fillért sem kaphatnak senkitől azon kívül, mint amennyit hitel címén felvettek! Ez a törvény! És ez az Európai Unió ö9sszes országának kötelező érvényű törvénye!

Nézzék meg a magyarországi Békés nevű városból közvetített élő adásunkat, amely történelmi súlyú és fontosságú tényeket, megállapításokat és gondolatokat tartalmaz!

Azon már nem is lepődött meg senki, hogy az élőzés – azaz a live stream – során az amerikai Facebook – a nemzetközi botrányokhoz és örök következményekhez vezetett legutóbbi csoportos betiltás után – ismét újabb csodát produkált, amilyennel eddig soha, semmikor, sehol nem találkoztunk és nem hallottunk: annak ellenére, hogy az élő adás közvetítése nem szakadt meg, a nézők üzenetei sorban olvashatók lettek arról, hogy az élő adást már senki nem látja és senki nem hallja (azaz számukra blokkolásra került), a nézők száma tehát nullára zuhant, de közben valakik, valahol továbbra is nézték, mert céljuk nem az volt, hogy ők ne kísérhessék figyelemmel, hanem az, hogy a nyilvánosság ne értesüljön arról, mi történik…

ÉLŐBEN bizonyítjuk, hogy a bankok csaltak!Bírósági tárgyalás után, a békés megyei Békés nevű városból jelentkezünk Dr. Polgár Zoltánnal, Molnár F. Árpáddal, Hrabovszki Mihállyal és Hrabovszkiné Kovács Mária Irénnel.Tel.: +36/30/919-6386.

Posted by Molnár F. Árpád Eli on Thursday, 15 November 2018

Forrás:http://hirarena.com/megmenekulhetnek-a-devizahitelesek–tortenelmi-per-bekes-megyeben_2116?fbclid=IwAR2ohAg0SS_8gS2gv4wYK-nlqciZjc6xRU3WcNL2puN-jHjWKyIZUYLMt9s

Kapcsolódó cikkek

És tízből nyolcan most is csak azt fogják mondani, hogy mert “mire fel kérkedek?”

O.L.K.T.

Ide jutottunk magyarok…

O.L.K.T.

Szabó Szabolcs · Elképzeltem az ülést, amikor Laci bácsi 12 havi fizetésmegvonásra, valamint 60 napi kizárásra ítéli az országgyűlési képviselőket, amiért a munkájukat végezték. Valahogy így fog kinézni:

O.L.K.T.
Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!