Meglesz a Fidesznek a kétharmad!

# # # #

Nem akarom én az ördögöt  ( Orbánt! ) a falra festeni, de ha így mennek a dolgok, akkor simán behúzza a Fidesz az újbóli kétharmadot.

Az ellenzék köztük a demokratikus ellenzék és a Jobbik mindent megtesz azért, hogy ez így is legyen. Mindegyik párt sütögeti a saját pecsenyéjét és nem foglalkoznak azzal, hogy itt hatalmas a tét, és hogy mit akar a többség!

Mert a többség kormányváltást akar!

De ezek a pártok ezt magasról szarják le! Csak a saját hasznuk a lényeg! Az, hogy a nép megakar szabadulni Orbántól, már bocsánat a nyomdafestéket nem tűrő szavakért, a lófaszt sem érdekli!

Felháborító!

Egyik ellenzéki párt sem akar itt valójában kormányváltást! Kivétel nélkül, csak az a céljuk hogy bekerüljenek a parlamentbe és legyen egy nyugodt gazdag állásuk. Kifelé persze hangoskodnak és harsogják Orbán elzavarását, de valójában semmit nem tesznek ezért.

Mert azt mindenki tudja, ez csak úgy lehetséges, ha van teljes ellenzéki összefogás, választási megállapodás. De ilyen még az ablakban sincs!

Még a szándék sincs! Csak színház.

Egy dolog van. A nép becsapása, átverése, semmibe vétele. Mert tudjuk jól mi lesz ha Orbán újra nyer!

Köpködni és mutogatni fognak egymásra, hogy miattuk lett ez az eredmény, meg hogy Orbánék csaltak, meg hogy ilyen a választási rendszer, de az, hogy basztak megállapodni az nem lesz téma, maximum annyiban, hogy mi akartunk de ők nem! Ezek után mint akik jól végezték a dolgukat, beülnek a padsorok közé, kicsit szidják majd Orbán és mi a nép tovább fogjuk szopni a [email protected]!

Ne legyen igazam! Ezt szívből szeretném, de semmi nyoma annak, hogy néhány civil szervezeten kívül, bárki tenne itt valamit a kormányváltás érdekében.

És Te kedves olvasó lehetsz emeszpés, dékás, elempés, jobbikos, lehetsz bármelyik párt elhivatottja, egyik párt sem tesz semmit komolyan a kormányváltás érdekében. Persze egy-két helyen látványosan visszalépnek, hogy lehessen mondani, hogy mi akartuk, de az összellenzéki összefogás mind a 106 körzetben sehol sincs!

Nincs meg az ami a győzelemhez szükséges, az egyetlen egy esélyes ellenzéki jelölt a Fidesszel szemben.

Így viszont a Fidesznek könnyedén meglesz az újra a kétharmadja!

Kapcsolódó cikkek

KDNP: Akinek nincs gyermeke, az deviáns!

Rubóczki Tamás

Botkára atombombát dobna a Fidesz- írja a Magyarnarancs

H Miklós

Weber helyretette Orbánt.

H Miklós