Megkérdezték Orbán, hogy ezentúl fordítva kell tartani a kést?

Megkérdezték Orbánt, hogy ezentúl fordítva kell tartani a kést?

Orbán Viktor csütörtöki sajtótájékoztatója előtt tett ki a Facebookra  egy üzenetet arról, hogy ma Gulyás Gergely helyett vele kell beérni a Kormányinfón. A miniszterelnök nemrég költözött a budai Várba, a karmelita kolostorba, ahol egy fénykép tanúsága szerint el is költött egy ebédet a Miniszterelnökséget vezető miniszter társaságában. A képet nem sikerült jól beállítani, Orbán Viktor fordítva tartja a kést a Stefánia-vagdalt felett, a Kormányinfóról szóló bejegyzés alatt pedig valaki hozzászólásban nem átallotta megkérdezni tőle, hogy ezután nemzeti érdek lesz-e fordítva fogni a kést vagy csak egy unortodox kísérletezés volt az egész.
A hozzászólást már törölték Orbán Viktor Facebook-oldaláról, de sikerült mentenünk.


A késből azért lett országos jelentőségű ügy, hogy kiderült , a Gundel étterem tizedannyi pénzért adja az ételt az Orbán Viktornak és a Miniszterelnökség munkatársainak kialakított menzáján, mint amennyiért az éttermében kapni lehet. Elsőként a 168 Óra hasonlította össze a két menüt, a Miniszterelnökség pedig azzal adott Magyarázatot az árkülönbségre, hogy a várbeli Gundel-menza valójában üzemi konyha, ahol kisebb adagokat adnak.

Forrás 168ora.hu

Kapcsolódó cikkek

Védelmet ígérnek ügyvédek, a hajléktalanokat vegzáló fideszes rendelet miatt!

O.L.K.T.

Miközben a Fidesz retteg Áder fizetésén, addig emberek halnak meg saját otthonukban

O.L.K.T.

Puzsért fodrászhoz küldte Vágó Gábor.

H Miklós
Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!