Megkérdezték Orbán, hogy ezentúl fordítva kell tartani a kést?

Megkérdezték Orbánt, hogy ezentúl fordítva kell tartani a kést?

Orbán Viktor csütörtöki sajtótájékoztatója előtt tett ki a Facebookra  egy üzenetet arról, hogy ma Gulyás Gergely helyett vele kell beérni a Kormányinfón. A miniszterelnök nemrég költözött a budai Várba, a karmelita kolostorba, ahol egy fénykép tanúsága szerint el is költött egy ebédet a Miniszterelnökséget vezető miniszter társaságában. A képet nem sikerült jól beállítani, Orbán Viktor fordítva tartja a kést a Stefánia-vagdalt felett, a Kormányinfóról szóló bejegyzés alatt pedig valaki hozzászólásban nem átallotta megkérdezni tőle, hogy ezután nemzeti érdek lesz-e fordítva fogni a kést vagy csak egy unortodox kísérletezés volt az egész.
A hozzászólást már törölték Orbán Viktor Facebook-oldaláról, de sikerült mentenünk.


A késből azért lett országos jelentőségű ügy, hogy kiderült , a Gundel étterem tizedannyi pénzért adja az ételt az Orbán Viktornak és a Miniszterelnökség munkatársainak kialakított menzáján, mint amennyiért az éttermében kapni lehet. Elsőként a 168 Óra hasonlította össze a két menüt, a Miniszterelnökség pedig azzal adott Magyarázatot az árkülönbségre, hogy a várbeli Gundel-menza valójában üzemi konyha, ahol kisebb adagokat adnak.

Forrás 168ora.hu

Kapcsolódó cikkek

Soros György: “Orbán Viktor szupergonoszt kreált belőlem!”

Rubóczki Tamás

Eljárás indulhat 5 fideszes aktivista ellen!

O.L.K.T.

Szégyen: Talán egy fél stadion árába került volna a módosítás, 12 ezer embernek jelentette volna az életet, a Fidesz lesöpörte!

Rubóczki Tamás

Hozzászólok