Megint elmaradt az a látványos egészségügyi béremelés!

2 forint többletet vihet haza az ápoló akinek ismét megérkezett a bérkülönbözete – írja a 444.hu. Múlt héten részletesen írtunk arról, hogy hiába hajtott végre két hónap alatt másodjára látványos béremelést a kormány, az egészségügyi dolgozók egy része továbbra sem kap kézhez több pénzt mint előtte. Decemberben 12 százalékos emelés ért helyenként nullát, de a januári 8 százalék sem mindenkinél realizálódott. Haszán Zoltán cikkéből kiderül, hogy és miért nem jön ki mindenkinél a matek.

“A bérkülönbözetet, az emelés összegét egy külön utalással fogják megkapni február 20-án. És aztán márciusban már, és attól kezdve – természetesen a következő béremelésig – folyamatosan kapják az emelt bérüket.”

A képen látható, hogy az ápoló megkapta a bérkülönbözetet. Két forintot. Ha minden jól megy, ennyivel többet vihet haza márciustól minden hónapban.

 

(OLKT/444.hu)

Kapcsolódó cikkek

A sötét valóság Magyarországon

O.L.K.T.

Dráma! Kiderült amit eddig is sokan tudtak, vagy sejtettek!

Rubóczki Tamás

A II. kerületi Fidesz törvényt sértett

O.L.K.T.
Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!