Megint egy nagy kamu! NE OSSZÁTOK!

Szűrés! Kedves Felhasználók! Ezúton szeretnénk az ön segítségét kérni az oldal további fejlesztése érdekében. Nyilván ön is észrevette már, hogy az utóbbi időszakban a szolgáltatás sebessége lényegesen lassabb lett, illetve sok funkció nem, vagy csak korlátozottan elérhető.

Ennek az az oka, hogy sok inaktív felhasználó van jelen a rendszerben. Ők sajnos az aktív felhasználóktól veszik el az amúgy is szűkös erőforrásainkat. Hogy kiszűrjük ezeket a felhasználókat, az ÖN segítségére is szükségünk van!

KÉRJÜK, HALADÉKTALANUL KÜLDJE TOVÁBB EZT A LEVELET ÖSSZES ISMERŐSÉNEK! Az üzeneteket regisztrálni fogjuk, és ezzel teljes biztonsággal meg tudjuk állapítani, hogy ön tényleg aktív felhasználó. Segítségét előre is köszönjük. Mi továbbra is azon fogunk dolgozni, hogy az minél több örömöt szerezzen oldalunk minden felhasználónak.

EZEN ÜZENET KÓDJA: BMG-8964478-QUI7882-IFGHNE-9 KÉRJÜK EZT A KÓDOT SEMMIKÉPP SE MÓDOSÍTSÁK, MERT AZ ELKÜLDÖTT LEVELEKET EZEN KÓD ALAPJÁN TUDJUK KÖVETNI, ÉS REGISZTRÁLNI RENDSZERÜNKBEN! AMENNYIBEN NEM KÜLDI TOBÁBB EZT A LEVELET, 2017.01.07-ES HATÁLLYAL AZ INAKTÍV FELHASZNÁLÓK KÖZÉ SOROLHATJUK, ÉS KORLÁTOZHATJUK HOZZÁFÉRÉSÉT AZ OLDALHOZ! Köszönettel: Mark Zuckerberg Vezérigazgató

Kapcsolódó cikkek

Konok Péter: “Mit markolászik pocaktábornok állandóan a zsebeiben?4”

O.L.K.T.

Bödőcs megcsinálta Áder János ibizai videóját

O.L.K.T.

Lényegre rávilágító Nyílt (köszönő) levél Orbán Viktornak

O.L.K.T.
Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!