Méghogy a MÁV nem reagál a hóra, a késésekre? Ez nem igaz. Új megoldást találtak ki:

Megoldotta a MÁV a közlekedési káoszt: inkább nem írják ki a törölt és késő vonatokat

A Nyugatiban úgy tűnik, mintha minden rendben lenne, pedig nagyon nem.

Igencsak meglepődhet, aki felnéz a Nyugati pályaudvaron egy információs táblára. Hiába szóltak ugyanis egész nap arról a hírek, hogy vonatok tucatjai maradnak ki, késnek órákat, a táblán semmi ilyen nem látszik, csak néhány vonat pár perces késése van feltüntetve. Jobban szemügyre véve azért feltűnik, hogy összesen csak néhány járat van kiírva, egy vasutas pedig elárulta, hogy a törölt és nagyon sokat késő vonatokat ki sem írják. Így aztán úgy tűnik, nem is olyan nagy a baj.

Pedig de. A hivatalos tájékoztatás szerint jelentős, akár kétórás késésekre és vonatkimaradásokra is számítani kell a Nyugati pályaudvaron hétfő délután – áll a Mávinform a Facebook-oldalán. (Ahol egyébként más sincs, csak a haváriahelyzet.) Az érintett vonalak: Budapest-Vác-Szob, Budapest-Veresegyház-Vácrátót-Vác, Budapest-Esztergom, Budapest-Lajosmizse, Budapest-Cegléd-Szolnok-Debrecen-Nyíregyháza-Záhony, Budapest-Szeged. A vasúttársaság hétfő délelőtt azt közölte: a Nyugati pályaudvaron egy váltó és egy kitérő vágány tervezett éjszakai karbantartását nem fejezték be időben, ezért nem tudnak a vonatok három vágányról indulni és azokra érkezni. Váltóállítási nehézségek miatt vonattorlódások alakultak ki a pályaudvar előtt.

https://nepszava.hu/3059126_megoldotta-a-mav-a-kozlekedesi-kaoszt-inkabb-nem-irjak-ki-a-torolt-es-keso-vonatokat

Kapcsolódó cikkek

Minden devizahiteles ügyet újra kéne tárgyalni, egy magyar bíró szinte bármire utasítható

O.L.K.T.

Rogán utasította a médiabirodalom vezetőjét, hogy mondjon le!

Rubóczki Tamás

Gyurcsány kicsit felborzolta a Parlament állóvizét első felszólalásával

O.L.K.T.
Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!