Megfélemlítés ezerrel: 70 ezres migránskaraván halad Magyarország felé!

Kedves megfélemlített magyar polgártárs!

Te még most sem érzed, hogy hülyének vagy nézve és te még fizetsz is érte? És rettegj! Mert az ennek a torzó, elvetemült diktatúrának jó. Mert a félelmedből táplálkozik?!

Rezsihazug azaz Németh Szilárd vagy Vakond-i, vagy Bakondi… te ebből élsz. Téged azért fizetünk, hogy félelmet gerjessz és Orbán ánuszába minél mélyebbre hatolj! Neked megéri…van az a pénz…És még beszélhet rólad a média is. Hőst csinál egy szarból, aki majd jól megvéd bennünket. Hős is lehetsz és még pénzt is kapsz érte…

Hol van az a 70 ezer migráns, ami hatalmas nagy erőkkel támadja Magyarországot? Egyet is mutass már!

Íme egy mai főcím a Habony, G. Fodor, Gajdics és tsa hulladéklapokban.:

“Tömeges bevándorlás okozta válsághelyzet!”

 

“Egyre több migráns jön az ország felé!”

 

“Soros kártyákat osztogatnak a menekülteknek”

 

“Soros expressz van úton a déli határ felé!”

És további agyhalál óráról-órára. Emberek! Meddig tűritek még ezt?

Annyira kevesen jönnek, hogy átszervezi a menekültellátást a kormány. Annyira kevés bevándorló érkezik Magyarországra, hogy a kormány úgy döntött, megszünteti az önálló költségvetési szervként működő Befogadó Állomás és Közösségi Szállást és a Menekültügyi Őrzött Befogadó Központot. A rendelettervezet szerint ezek a szervek a Bevándorlási és Menekültügyi Hivatalba olvadnának. A változás december 31-től lépne hatályba, a rendelettervezetet még lehet véleményezni a kormány honlapján. A Népszava értelmezése szerint a rendelet elfogadása azt jelentené, hogy a Bevándorlási és Menekültügyi Hivatal a jövőben kizárólag a tranzitzónákban nyújt majd bárminemű ellátást a menekülti vagy oltalmazotti státuszért folyamodó embereknek.

A kérdés pedig az, hogy miért kell fenntartani a TERRORVESZÉLY azon fokozatát ami nagyon sokba kerül nekünk és félhetünk…Tudjuk.
Azért hogy Orbán bármikor teljhatalmat kaphasson.

Szégyen és gyalázat.

 

 

olkt.hu

Kapcsolódó cikkek

Ez egy bukott ember arca.

O.L.K.T.

Nem kapnak plakát helyet az ellenzéki pártok a választási kampányra!

Rubóczki Tamás

Nem bűnözők a devizások , hanem kifosztott áldozatok

O.L.K.T.

Hozzászólok