Megérdemlik a túlórapénzt a rendőrök? Szerintem NEM!…Vitaindító cikk.!

0

Elgondolkodtató az, hogy most a rendőröknél van krízishelyzet.
Bajban vannak a túlórapénz miatt, illetve egy 2015-ös törvény miatt, mely 2019 januárjától lép érvénybe.
A lényege röviden az, hogy megszűnik a túlórapénz számukra. A túlórát szabadidőben kaphatják majd meg, ami azt jelenti, hogy a mai fizetésük 40-50%-át elvonják.
Rendőr van elég az országban, csak nem azt végzik amire elhivatottak, mert máshová vezénylik őket….Kilakoltatásokhoz.
Sajnos a rendőrségről a társadalom egyre rosszabb képet alakít ki. Sokan úgy vélik, hogy a rendőrök már nem az esküjüknek megfelelően szolgálják a magyar népet, hanem bankok, fideszes politikusok…Orbán és Pintér csicskásai, végrehajtói lettek.
Sokan úgy vélik (jogosan), hogy azért nem támogatják a rendőrök túlórapénzének megmaradását, mert a rendőrök túlórában épp a magyarokat lakoltatják ki, bankok és egyéb érdekek nevében.
Miért fizessünk nekik túlórapénzt? Hogy majd szerencsétlen, csőbe húzott embereket az ő segítségükkel tehessék az utcára?
Egyébként is….
Mikor a rendvédelmiektől, a szolgálati nyugdíjasoktól a Fidesz kormány visszamenőlegesen elvette a megélhetésüket (sok ilyen család került padlóra, hisz a nyugdíjukra vehettek fel hitelt, devizahitelt. A nyugdíjukat pedig Orbán és bűntársai a 2/3-ukkal elvették, így lehetetlen helyzetbe kerültek azok, akik életük kockáztatásával is, esküjüknek megfelelően szolgálták Magyarországot) Akkor a rendőrség nem állt a jogosan felháborodók, a tüntetők mellé, hanem saját, kicsinyes, megélhetési gondjaira hivatkozva épp azokat védték akik nyugdíjba vonult társaikat padlóra tették.
Sokan úgy vélik, hogy eljött a leszámolás órája…SZÓ SZERINT.
A kormány leszámol velük, ők pedig leszámolnak…ott hagyják a rendőrséget és keresnek jobban fizető munkát , kevesebb kötelezettséggel…leginkább külföldön. (ez is érthető persze)
De akkor ki lesz az aki a behajtó irodák csicskásaként kidobja a saját lakásából a becsapott tulajdonosokat, akik pld három millió-kölcsönfelvétel után , sok éves törlesztés után még mindig 13 millióval tartoznak.
Ki lesz akkor az aki kidobja őket a lakásukból, ha nem lesz rendőr?
És ki védi meg a “fantom-migránsoktól” a határon Magyarországot. Ki lesz odavezényelve túlórában?
Sok rendőr-fiatal építkezik, vagy lakást vásárolt… Kölcsönt vett fel ehhez.Vajon tudják-e fizetni majd a részleteket, vagy őket is kilakoltatják majd?
Érdekes dolgoknak nézünk elébe…az már egyszer biztos.
Ez az írás az én szubjektív véleményemet tükrözi.
Egyet tudsz-e ezzel érteni, vagy más véleményen vagy?
Ha igen, kérlek fejtsd ki kommentben!
Olkt: Gál GyörgyTéged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!