Megáll az eszem: Mészáros Lőrinc felesége is okosabb mint Zuckerberg?!

0

Tévéelnökség, konferenciaszervezés és cégek, cégek mindenütt.

Felsorolni is nehéz, hány területen, gazdasági ágazatban sikeresek Orbán Viktor miniszterelnök barátjának, Mészáros Lőrincnek a céges érdekeltségei, a vasútépítéstől az ásványvíz-forgalmazáson át a kemping-üzemeltetésig. Most szintet lépett a felcsúti Bill Gates felesége, Mészárosné Kelemen Beatrix is, aki társtulajdonosként már eddig is jelen volt férje több cégében, így a a Konzum PE Magántőkealap révén több tőzsdei társaságban is érdekelt.

Mészárosné továbbá az Echo Hungária TV Zrt. igazgatóságának az elnöke és a Puskás Ferenc Sport Hotel Nonprofit Kft. ügyvezetője is, de tulajdonos a Mészáros-féle mezőgazdasági, kereskedelmi és biztosítási cégekben is.

A tehetséges asszony most új területen próbálhatja ki magát. A 24.hu a hivatalos cégjegyzék alapján azt írta, hogy idén november közepén újabb céget jegyeztek be a Mészáros-birodalom egyik központjában, Herceghalomban, ahol a Talentis-cégek és a 2Rule sportmárkával a hírekbe berobbant Magyar Sportmárka Zrt. székhelye is található.

Az új cég neve Flamingo 24 by Talentis Kft., fő profilja konferenciák és kereskedelmi bemutatók szervezése, ezen kívül reklámügynöki tevékenység, és pr, kommunikáció szerepel a tevékenységi körei között. A Flamingo egyik ügyvezetője pedig Mészárosné Kelemen Beatrix.

 

 

olkt.hu/168ora.hu

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!