Megalakult az Antifa Fidesz, letelepedési kötvényes újmagyarok tízezrei kapnak védelmet

A magyar törökök, kínaiak vagy oroszok sokkal nyugodtabban hajthatják majd álomra a fejüket.

0

Megalakult a Fidesz antifasiszta, globálizáció-ellenes szervezete, nem titkoltan azzal a céllal, hogy kiálljon a gyűlölet céltábláiként emlegetett, az utóbbi években Magyarországra költöző több tízezer kínai, orosz, török, vietnámi, ukrán, indiai, jordán, katari, venezuelai, Costa Rica-i, egyiptomi, szaúd-arábiai, iráni, pakisztáni, iraki, szír, kazah, libanoni, üzbég, macedón, azeri vagy örmény polgárok emberi jogaiért és védelméért.

A tömörülés elsősorban a letelepedési kötvényekkel érkező és/vagy vendégmunkásnak/szavazónak idecsábított, meghurcolt, menekülő kisebbség ernyőszervezete lesz, amely minden eszközzel, főleg még több letelepedési kötvénnyel harcol az idegengyűlölet, a rasszizmus és a xenofóbia ellen.

“Évente több tízezer szerencsétlen gazdagot fogadunk be, de néha tehetetlenül kell végignéznünk az őket ért támadásokat.  A liberális média a késelések és a zaklatások miatt ördögöt fest a falra, Soros pedig minden útszéli plakátra odaretusálta magát, hogy riogassa a tőzsdeindex, Schengen vagy a kiadatási kérelmek miatt menekülni kénytelen mostoha sorsú embereket. Elegünk lett a gyűlöletbeszédből, szervezetünk azért jött létre, hogy megállítsa azokat a nácikat, akiket nem mi pénzelünk!

– mesélte az ötletgazda, Rogán Antal, aki első körben elvetette az Anti Rasszista nevet, ezért maradt az árnyaltabb változat.

Az Antifa Fidesz először a nagyszabású alakulógyűlésén mutatja meg magát. Az eseményen a Hit Gyülekezete által megrendezett “Közös ima az ukrán maffiáért” segélykoncert 10 ezer forintos belépőjegyének megvásárlásával is támogatni lehet a szervezetet, de később társadalmi munkában, ajándék letelepedési kötvényekkel is erősíteni lehet az Antifa Fideszt.

Forrás Hircsárda