Még mindig imádod Orbánt? Romániaban mától 15 százalékkal emelik a nyugdíjakat

0

Még mindig Orbánra szavazol kedves magyar nyugdíjas?
Akkor most jól figyelj!
Romániában a mai naptól 15 százalékkal magasabb nyugdíjat kapnak a nyugdíjra jogosultak. A román munkaügyi miniszterMarius Budai biztosította a lakosságot, hogy a pénz rendelkezésre áll a költségvetésben, tehát senkinek nem kell izgulnia, hiszen a tervek szerint szeptember 1-től már ez a magasabb nyugdíj jár mindenkinek.

Ez nem nemzeti ünnep, nem csak az ősz első napja. Azt mondanám, hogy a méltóság napja, amelyet önök megérdemelnek. (…) Azok, akik nem tisztelik szüleiket és nagyszüleiket, semmit nem tisztelnek. Ma emelkedik a minimális nyugdíj, és folytatni fogjuk ezeket a dolgokat. És mivel valaki azt kérdezte tőlem, van-e pénz erre, egész biztosan van. Soha nem lépünk egyetlen lépést sem anélkül, hogy megbizonyosodnánk arról, hogy van pénz nyugdíjakra és bérekre.
Méltóság!
Tisztelet!

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!