Még a végén kiderül, hogy ehhez is köze van Borkainak!

Hónapokon át hamis éremgyűjteményt nézegethettek a győri Rómer Flóris Művészeti és Történeti Múzeum látogatói, mert a tárlat eredeti darabjait kilopták az épületből, írja az Index.

A Nemzeti Nyomozó Iroda (NNI) megerősítette, hogy különösen nagy értékre elkövetett lopás gyanújának bűntette miatt ismeretlen tettes ellen nyomoznak, de több részletet egyelőre nem tudni.

A Győri Főügyészség elmondása szerint a nyomozás fél éve tart, és Ausztriával is kapcsolatban állnak, a lap szerint ugyanis az eredeti érmák már több külföldi aukción megfordultak, akár több tízmillió forint értékben.

Az Index mindezek alapján arra jutott, hogy a műkincseket akár már évekkel ezelőtt hamisra cserélhették.

A lap úgy tudja, a rendőrség lefoglalta az 500 millió forint értékű hamis éremgyűjteményt.

A múzeumigazgatót hiába keresték, csak annyit mondott, hogy a nyomozás időtartalma alatt semmilyen információt nem tud adni.

Via: index.hu

Kapcsolódó cikkek

Ha nagy a hideg, mindenki egy ágyon alszik.

O.L.K.T.

Orbán újra diktátorok között parádézott! (Videó)

Rubóczki Tamás

A legfontosabb…A kenyér ára februártól 10-20 százalékkal emelkedik.

O.L.K.T.
Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!