MEDDIG SZERZŐDIK MÉG A GYŐRI EGYETEM BORKAI ORGIÁZÓ ÜGYVÉDJÉVEL? A MINISZTÉRIUM SZERINT MINDEN RENDBEN!

Rákosfalvy több millió forintot keres a szerződésen!

2020. áprilisig szerződött Rákosfalvy Zoltánnal, Borkai közeli partnerével, szexpartija résztvevőjével a győri egyetem. Mikor Ungár Péter parlamenti képviselő rákérdezett, hogy ez meddig tartható, a minisztérium meglepő választ adott.

Nem csak Győr városával, de a győri egyetemmel is szerződése van Rákosfalvy Zoltán ügyvédnek, kaszinótulajdonosnak aki Borkai Zsolt korrupciós- és szexbotrányának egyik központi figurája, az adriai túra résztvevője: a szerződés 2020. áprilisáig érvényes. Mindezért összesen nettó 38,4 millió forint díjazás illeti meg.

Ungár Péter LMP-s parlamenti képviselő írásbeli kérdést intézett az ügyben az Emmihez, amelyben arról érdeklődött: összeegyeztethetőnek tartja-e Kásler Miklós miniszter Rákosfalvy Zoltánnak az egyetemmel kapcsolatos szerepvállalását a keresztény kormányzással, illetve arról, hogy nem akarják-e felbontani ezt a szerződést.

A kérdésre végül Schanda Tamás János, az Innovációs és Technológiai Minisztérium államtitkára felelt, aki a következőt írta: „Tájékoztatom, hogy a határozott időre szóló megbízási szerződést a hatályos jogszabályok alapján kötötte meg a Széchenyi István Egyetem.”

Korábban Pollreisz Balázs szocialista képviselő, az ellenzék győri polgármesterjelöltje javasolta a közgyűlésben, hogy a város bontson fel minden szerződést Rákosfalvyval, de az ülést akkor még polgármesterként vezető Borkai elvette tőle a szót.

Kapcsolódó cikkek

Borzasztó zöldség és gyümölcsáremelés várható napokon belül!

O.L.K.T.

Orbán Viktor és a Fidesz vezetőinek patológiájából

O.L.K.T.

És akkor az M1 műsorvezetője megkérdezte Dúró Dórától, hogy miért lépett ki a Fideszből (zsák a foltját)

O.L.K.T.
Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!