Meddig aljasul még a hivatal a grazi szökevény előtt? Mindenki fél Orbántól? Hát’ hol élünk? Patyi összeszarta magát félelmében. Tele lett a gatyi.

0

Orbán Viktort a kampány alatt megbüntette a Nemzeti Választási Bizottság, az elnök emiatt pironkodva sajnálkozott Orbánnak. Patyit Orbán stábja buktatta le.

Orbán Viktort azért büntette meg az országos listát állító pártok delegáltjaival jócskán kibővült NVB, mert óvodás gyerekek közt kampányolt. A helyi választási bizottság ezt nem tartotta kifogásolhatónak, az NVB-s delegáltak többsége viszont igen. Orbán 345 ezres bírságot kapott.

Megkérdeztük Patyi Andrást, hogy a videóban hallható bocsánatkérés után nem mond-e le az NVB-elnöki posztjáról, ha válaszol, de eddig még nem válaszolt. Fél a Kedves Vezetőtől.

Láthatóan van az a “TISZTSÉG” és van az a pénz, ahol egyesek összeszarják magukat, félelmükben.

<script type=”text/javascript” async=”true” data-ad-type=”iframe v2.0″ charset=”utf-8″ src=”//hu.search.etargetnet.com/generic/uni.php?g=ref:66083,area:300×250″></script>

 

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!