Matolcsynak még mindig piros pöttyös a segge!

Tovább romlott Matolcsy György állapota, az MNB alapítványainak házáról is leszedték az unortodox ördögi 8-as számot.

Évtizedekig Ybl Miklós tér 8. volt a lakcím-nyilvántartás szerinti címe egy irodaháznak a Várkert Bazárral szemben. Aztán jöttek Matolcsy György jegybankjának alapítványai, amelyek megvették az ingatlant, és módosult a cím. Az épületről eltűnt a 8-as szám.

Azóta az alapítványok a Döbrentei utca 2. alatt érhetők el

– írja a 24.hu.

Azóta, hogy Matolcsy György 2013 tavaszán elfoglalta az elnöki posztot a jegybankban, sorban tűntek el a 8-as számok az épületről és az épületből. A munkatársaknak tanácsos kerülniük a 8 oldalas elnöki felkészítő anyagok összeállítását.

Az MNB székhelyének hivatalos címe Szabadság tér 8-9., az épület faláról három éve levették a 8-as számtáblát. Székhelyként azóta a Szabadság tér 9. van feltüntetve.
Néhány hete újraaszfaltozták és felfestették a parkolóhelyeket az MNB épülete előtt, és pont a 8-as és a 13-as szám maradt ki. Az esetre egy momentumos politikus is reagált a maga módján.

Az inkriminált számot azóta visszafújták az aszfaltra, de úgy, hogy még mindig ne nézzen ki egészen pontosan nyolcasnak, egy fordított S-re ugyanannyira emlékeztet – vette észre a 24.hu. Na, az vajon minek a szimbóluma lehet?

Az MNB parkolóján. Az ott vajon egy furcsa 8-as vagy inkább egy elforgatott végtelenjel? A kép 2018. 08. 31-én készült./Fotó: Baksa Roland/24.hu.

olkt.hu/24.hu

Kapcsolódó cikkek

Márki-Zay Péter: A nép nem adja fel a küzdelmet a csalás, a jogtiprás, a korrupció, és a fideszes megfélemlítés ellen!

Rubóczki Tamás

Gyurcsány Ferenc: Magyarországon ma is egypártrendszer van, de egy köztársaság nem élhet egypártrendszerben, ezért “nem lehet más dolgunk, mint ennek a rendszernek a megbuktatása, az új a negyedik köztársaság megalapítása”

Rubóczki Tamás

Öt időzített bomba, melyek mindegyike szétvetheti a Fideszt!

Rubóczki Tamás

Hozzászólok