Marsi Anikónak osztályzót kell játszania – ülésezett az MLSZ

0

Megtartotta ülését Magyar Labdarúgó Szövetség, a szervezet több határozatot is hozott, ezek szerint:

201904-mlsz

Eldőlt, hogy a TV2 műsorvezetőjének, Marsi Anikónak minden Tények adásban osztályzót kell játszania, hogy továbbra is a legjobbak között szerepelhessen.

A tárggyal kapcsolatban az MLSZ jegyüzérkedés miatt feljelentést tett a rendőrségen Ómolnár Miklós ellen, a Ripost főszerkesztőjét azzal vádolják, hogy gimnazisták jegyeivel próbált jogosulatlan haszonra szert tenni.

A Fegyelmi Bizottság döntése értelmében Pócs Jánosnak 1700 forintot kell befizetnie tiltott pirotechnikai eszközök emlegetése miatt, az FB másik határozata szerint pedig minden magyar adófizetőnek havonta határozott összeget kell utalnia az államkasszába Orbán Viktor rasszista rigmusai miatt.

Az MLSZ játékvezetői bizottsága az ülés után elmarasztalta Polt Pétert a magyar bírók megsértéséért, illetve megrótta Tiborcz Istvánt és Orbán Ráhelt a vezetői engedéllyel való visszaélés miatt.

A szövetség az ülés végén bejelentette, hogy engedélyezi, hogy a magyar megyei bajnokságokban elinduljon Kenya és a Zöld-foki szigetek válogatottja, a Versenybizottság pedig rábólintott, hogy a fenti csapatok szponzorációs szerződést köthessenek Mészáros Lőrinc ásványvizes cégével, a Viviennel.

Forrás: Hircsárda