Márki-Zay Péter: LESZ-E TOJÁSZÁPOR?

Tegnap este a Fidesz által felbérelt tojásdobálók szervezkedéséről kaptam híreket, akik ezzel akarják megzavarni augusztus 20-i rendezvénysorozatunkat. Hogy a Fidesz és Lázár János pribékjei eddig is a békés vásárhelyi ünneplés ellehetetlenítésén, a fellépők megfélemlítésén dolgoztak, arra már láttuk a bizonyítékokat.

“Lesz, aki tapsolni fog, lesz, aki fütyülni.” (Lázár János)

Személy szerint bízom Lázár János józanságában, aki bár a beszélgetésen a személyes fellépést nem vállalta el, nyilván tisztában van azzal, hogy egy hasonló botrány után a miniszterelnök úr már olyan komolyságú feladatokat sem bízhatna rá, mint a nemdohányzók védelme. Kérem, hogy gondolja ezt végig.

A felbérelt provokátorok ellen pedig arra kérek minden békés résztvevők, hogy fényképezőgépekkel és TELEFONOKKAL KÉSZÍTSENEK A BEAZONOSÍTÁSRA ALKALMAS FELVÉTELEKET a tojásdobálókról, bekiabálókról, hangoskodókról.

Tapasztalatunk azt mutatja, hogy arccal, névvel már egyre kevesebben vállalják a kritikátlan azonosulást a gyűlöletkampányuk leple alatt migránsok tízezreit betelepítő, közpénzek százmilliárdjait magánvagyonná alakító állampárttal, bár sajnos alibi állásokért és alkalmi fizetségért még erre is hajlandóak azok, akiknek a becsületes munkával megszerezhető kereset nem elég.

AHOGY EDDIG SEM, MOST SEM FUTAMODUNK MEG A FENYEGETÉS HATÁSÁRA. Soha nem adjuk fel küzdelmünket egy becsületes Magyarországért.

 

 

olkt.hu/FacebookKapcsolódó cikkek

Ujhelyi István: Erőszak és patthelyzet a köztévé székházában!

Rubóczki Tamás

Az újpesti fideszes polgármester fenyegetőzik a pénteki ellenzéki tüntetés miatt!

Rubóczki Tamás

Brutális képeket posztolt a Magyar Anyák oldal!

Rubóczki Tamás