Márki-Zay Péter: Fogjunk össze már végre!

Zászlót bontott Márki-Zay Péter október közepén alapított egyesülete, a Mindenki Magyarországa Mozgalom. Az első elnökségi ülést követően kiadott közleményükben
ellenzéki összefogást hirdettek meg a 2019-es önkormányzati választásokra.

Fő céljuk, hogy minden településen csak egy “hiteles” ellenzéki polgármester-jelölt álljon a fideszes indulóvál szemben. Hangsúlyozzák:

“az állampárt csak összefogással győzhető le. Azok, akik széleskörű egyeztetés nélkül saját jelölteket indítanak, maguk is hozzájárulnak a korrupció és a megfélemlítés rendszerének fennmaradásához.”

Szerintük “egy új politikai kultúrára van szükség, amihez minden tisztességes és változást akaró magyar ember csatlakozására számítanak.” A következő hónapokban szervezőmunkát ígérnek, a nyilvános bemutatkozást a jövő év elejére tervezik. Az alapítók közt Márki-Zay Péter mellett Hadházy Ákos, Ábrahám Júlia, Bod Péter Ákos, Elek István, Kaltenbach Jenő, Kész Zoltán, Lengyel Róbert, Lukácsi Katalin, Magyar György, Mellár Tamás, és Üveges Gábor.

 

 

 

olkt.hu/MTI

Kapcsolódó cikkek

Orbán: Szankciókat fogunk bevezetni azokkal szemben, akik a facebookon szidnak engem…

O.L.K.T.

Greenpeace: Hazudik a Fidesz közeli kormánylap, hogy a budapestiek 76%-a betondzsungelt szeretne a Városligetben!

O.L.K.T.

Üzenet Orbánnak: Ne fenyegess gyáva kutya, mert orrba verlek!

O.L.K.T.
Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!