Márki-Zay Péter: Egy BECSÜLETES MAGYAR EMBER küzdelme a fideszes korrupció ellen!

0

“Vagy lesz új ellenzéki erőtér hiteles emberekkel, vagy végérvényesen elkönyvelhetjük az egypártrendszert.”

Egy BECSÜLETES MAGYAR EMBER küzdelme a korrupció ellen – ezt kell mindannyiunknak támogatnunk, minden erőnkkel. Ahol ilyen emberek egymást segítve összekapaszkodnak, a kommunista pártállam napjai meg vannak számlálva!

„A fejétől bűzlik, de ha csak azt dobjuk ki, marad a gyenge hányinger”

Van-e értelme ellenszélben (város)politizálni még április 8-a után is? Valóban a visszavonuláson gondolkodik, belefáradva a csatározásba a helyi és országos fideszes többséggel? Esetleg pont, hogy ő lesz a „dunántúli Márki-Zay”? Kérdések, amiket feltettünk Siófok polgármesterének Lengyel Róbertnek, aki interjút adott a Szabad Pécsnek. Látni fogják, hogy nem csak, hogy volt mit kérdezni az ország egyik ismert független polgármestertől, de volt is mondanivalója a Balaton fővárosa vezetőjének.

Az interjút itt olvashatja el.

 

olkt.hu

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!