Márki-Zay Péter durva aljasságot leplezett le…

A cél Hódmezővásárhely visszaszerzése a Fidesz számára.

Márki-Zay Péter független polgármester Facebook bejegyzésben azt írta, hogy eddig is nyílt titok volt, hogy Lázár János fideszes parlamenti képviselő politikai célja a a “város visszaszerzése”, de most bizonyítékot is talált a volt miniszter “ördögien ravasz tervére.”

A ravasz terve szerint a Fidesz célja a város működésnek ellehetetlenítse, így minden baj a független polgármester fejére hullik vissza. Ám most egy levelet is elfogott a polgármester, amelyben Lázár sajtósa arra kérte a város fideszes politikusait, hogy semmilyen ügyben nyilatkozzanak a sajtónak

– mert ezzel azt a benyomást keltenék, hogy a város működik.

Hódmezővásárhely hosszú éveken keresztül a Fidesz és Lázár János politika fellegvára volt, ám az idei tavaszi időközi polgármesteri választáson a Fidesz jelöltjével szemben a független Márki-Zay diadalmaskodott, ám a közgyűlésben megmarad a Fidesz többsége. Íme a leleplezés:

MŰKÖDÉSBEN A PÁRTÁLLAMI PROPAGANDATegnap este kikerült a Facebook-ra egy a szerző által időközben beismert, még…

Posted by Márki-Zay Péter on Thursday, 27 September 2018

olkt.hu/


Kapcsolódó cikkek

Ez nem vicc! Tényleg ekkora lesz!

H Miklós

Bangóné Borbély Ildikó: Az Orbán-kormány hamisít!

Rubóczki Tamás

Szanyi Tibor nyílt levele a CÖF-ös pribékeknek!

Rubóczki Tamás
Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!