Margarítisz Szkínász: A Fidesz össze-vissza csúsztat és megfélemlíti a magyar lakosságot!

Nincsen szó nyílt konfliktusról vagy háborúról Magyarország kormányával, az Európai Bizottságnak azonban kötelessége reagálni, amikor a magyarokkal “valótlanságokat, alternatív tényeket” közölnek – mondta szerdán a brüsszeli testület szóvivője.

Nem fogunk habozni, hogy tényekkel válaszoljunk mindenre, amit hamisan állítanak be a magyarok előtt, ezt kötelességünknek érezzük

– jelentette ki Margarítisz Szkínász újságírói kérdésre válaszolva.

Hangsúlyozta, a testület a magyar kormány Állítsuk meg Brüsszelt! nevű kampánya keretében két éve kiküldött nemzeti konzultáció akkor tévesnek és félrevezetőnek nevezett állításaira is saját válaszokkal állt elő.

Kedden az Európai Bizottság dezinformációnak minősítette a magyar kormány új tájékoztató kampányának anyagait, amelyeken a testületet vezető Jean-Claude Juncker és Soros György üzletember fényképe látható a következő szöveggel: “Önnek is joga van tudni, mire készül Brüsszel. Be akarják vezetni a kötelező betelepítési kvótát. Gyengíteni akarják a tagállamok határvédelmi jogait. Migránsvízummal könnyítenék a bevándorlást.”

Forrás: MTI

Kapcsolódó cikkek

Ismét egy iskola ahol kabátban ülnek a gyerekek – ezen Rétvári Bence jót nevetett!

Rubóczki Tamás

Vágó István: Gyalázat, hogy egy 11 éve elhunyt sportriporter is kapott nemzeti konzultációs kérdőívet.

Rubóczki Tamás

Lovász Péter: Ha a Fidesz bukik, az a vég lesz!

O.L.K.T.