Már megint a migránsok, de már uncsi – Az Európába áramló migránsok milliói tiszteletlenül és agresszíven viselkednek

Az Európába áramló migránsok milliói tiszteletlenül és agresszíven viselkednek a nőkkel – reagálás a Semjén Zsolt kijelentését bíráló ellenzéki (MSZP, Együtt) nyilatkozatokra és az EP mai döntésére

Hidvéghi Balázs a Fidesz-KDNP kommunikációs igazgatója szerint a Fidesz és a KDNP a tisztelet kultúráját vallja. Tisztelnünk kell a nálunk idősebbeket és tisztelnünk kell életkoruktól függetlenül a nőket! Mindenkit elítélünk, aki az idősebbekkel és a nőkkel tiszteletlenül bánik! Nem szabad szó nélkül elmenni amellett, hogy az Európába áramló migránsok milliói tiszteletlenül és agresszíven viselkednek a nőkkel. Erre mutatnak rá a 2015 szilveszterén Kölnben történtek és még számos bűncselekmény. A bevándorláspárti ellenzék még most is tagadja a tagadhatatlant. Ahol a migránsok megjelennek, ott ugrásszerűen megnő a nők elleni szexuális erőszak, ezek a tények. Naponta hallani a híreket Németországból, Svédországból, Ausztriából, Olaszországból és a többi migránsokkal teli országokból, hogy nőket támadnak és erőszakolnak meg. Az Európai Parlament ma elfogadott állásfoglalása a szexuális zaklatások megelőzéséről igen hiányos, ha Brüsszel komolyan gondolná az európai nők védelmét, akkor mindenek előtt a tömeges bevándorlás megállításáért kellene fellépnie, de ehelyett a Soros-terv végrehajtása zajlik, ami migránsokat, terrorveszélyt és erőszakot hoz Európára.

 

forrás. MTI

Kapcsolódó cikkek

Anonim

O.L.K.T.

Ismét több rendőr emelte fel a hangját – Ha elveszik a túlórapénzt, akkor én biztosan leszerelek!

Rubóczki Tamás

Már 9 tagpárt követeli a Fidesz kirúgását a néppártból!

Rubóczki Tamás
Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!