Már közel 200 ezer migráns dolgozik Magyarországon

Elképesztő,hogy mennyi migráns dolgozik Magyaroszágon!

Az ország szinte minden szegletében egyre erőteljesebben tapasztalható munkaerőhiány miatt folyamatosan érkeznek hazánkba a vendégmunkások Orbán migránskaravánján, a kormány pedig még többet igyekszik az országba irányítani. A vicc az, hogy ezzel párhuzamosan a „vezér” látszatra irtózatosan bevándorlásellenes, sőt előszeretettel kampányol a népességcsere megakadályozásával – méghozzá hatásosan – az orruknál fogva, játszi könnyedséggel vezethető szavazói előtt.

Folyamatosan érkeznek, a legtöbben Ukrajnából, Indiából, Mongóliából, vagy éppen Vietnámból.
Dávid Ferenc közgazdász szerint, aki a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetségének volt főtitkára, a számuk mára elérte a 150-200 ezer főt! Komoly verseny van a környező országokkal a bevándorlókét, a munkaadók ezért ingyen szállással és kedvezményes étkezéssel is csábítják őket.

Így hazudik Orbán.
Persze a lehúzott redőnyös szavazóihoz szokás szerint ezúttal sem jut el a valóság, ennek köszönhetően pedig egyre több vendégmunkás áramlik az országba, méghozzá a magyar munkavállalók kárára.

Forrás Zsúrpubi

Kapcsolódó cikkek

Orbán és a kínai kapcsolat

O.L.K.T.

16 percig beszéltek az osztrák tévében a magyar valóságról. Videó

O.L.K.T.

665 milliárd forintot vett ki az Orbán az autósok zsebéből

O.L.K.T.
Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!