Már hozzá is fogtak a Balaton bebetonozásához

0

Miután, szó szerint kisajátították maguknak az ellopott száz milliárdokból felvásárolt Balaton parti ingatlanokat, elkezdik a saját szájuk íze szerint beépíteni.
Most ott tartunk, hogy Mészáros Lőrinc által megvásárolt összes balatoni kempinget, felszántják és beépítik.
Elsőként egy 17 hektáros túlnyomórészt zölddel borított területen épülhet fel egy ötcsillagos szálloda és egy 96 lakásos lakópark a Balaton partján Balatonszemesen.
Senkit nem érdekel, hogy a kemping zöld területen fekszik, ők ezt szó szerint leszarják és minden jogszabályt a maguk javára módosítva belefognak az építkezésbe.
A Balaton partjának beépítésére elméletileg nincs lehetőség, de a Balaton-törvény szolgáltat kiskaput ahhoz, hogy még zsúfoltabbá váljon Magyarország legnagyobb tavának partja,  vagy ahogy „Witzmann Mihály fideszes vezérszónok (a siófoki térség képviselője) szavaiból már akkor [a törvény kihirdetésekor] kiderült: kulcskérdés, hogy ki tudják elégíteni a beruházások területi igényeit.”

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!