Már Berki Krisztián is főpolgármester akar lenni

Berki a ‘mittudomén’ kicsoda valójában is indulni akar őszi főpolgármesteri választásokon.
Bár hihetnénk, hogy ez egy kamu, de ezt ő maga jelentette be a közösségi oldalán.
Azt, hogy ezt mennyire gondolja komolyan nem tudni. Még az is lehet, hogy a tőle megszokott szenzáció hajhászásról van csak szó.
Bármelyik lehet, csak egy nem.
Hogy ezt komolyan gondolja! Persze biztos vannak megátalkodott hívei akik nyomnának rá egy ikszet, de szerény véleményünk szerint az 5 százalékos küszöböt sem érné el, amennyiben komolyan indulna a főpolgármesteri székért.

Októberben Én leszek Budapest következő Főpolgármestere! Soha nem akartam politikus lenni, most sem a politikai ambícióim vezettek ahhoz a döntéshez, amit meghoztam. Hanem az, hogy Budapestiként érzem és tudom, hogy Budapestnek változásra és egy jó vezetőre van szüksége. De amit az ellenzéki oldalon látok, a testnevelésből felmentettek társaságának kapálózását, az nem vezet sehova. Így nem lehet leváltani Tarlós Istvánt. Pedig neki már ideje nyugdíjba menni!Karácsonynak meg úgyis csak három napja van egy évben, az is decemberben.Ezért úgy döntöttem, hogy októberben elindulok a főpolgármesteri székért.Sosem veszítettem, így hát most sem fogok. Gyertek, tartsatok velem, támogassátok a Berki Budapestért programomat. Akik ismernek tudják, hogy nekem nem csak a szám jár. Én nem előválasztást akarok nyerni, én a következő FŐPOLGÁRMESTERE leszek Budapestnek. Együtt veletek megcsináljuk! Tartsatok velem! #berkibudapestert #BB

Posted by Krisztian Berki #aberki on Friday, 19 July 2019

Kapcsolódó cikkek

Orvosi vizsgálatra jött? Jöjjön vissza jövőre, videó

O.L.K.T.

Coca-cola – Magyarország 1:0

O.L.K.T.

Mégis lesz Olimpia 2032 -ben Budapesten?

H Miklós
Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!