Már az űrből is látszik a migránskaraván

Már műholdas felvétel is bizonyítja, hogy létezik és nagyon veszélyes a görögországi migránskaraván, mondta portálunknak Ferencz Orsolya űrkutatásért felelős miniszteri biztos.
“Nagyon fontos, hogy az űrből is meg tudjuk védeni a határt, ezért Magyarországnak űrhajóra is szüksége lesz” – közölte Bakondi György belbiztonsági tanácsadó, aki hozzátette, hogy egy űrhajóról akár lézerágyúval is meg lehet állítani a migránskaravánt.
Arra a kérdésre, miszerint az űrhajót akár el is foglalhatják a migránsok, Bakondi György azt válaszolta, hogy természetesen az űrhajót is kerítés fogja védeni, így az űrmigránsoknak nehéz dolguk lesz, ha támadni akarnak.
😂😂😂🤣🤣🤣

RT

Kapcsolódó cikkek

Nem kellett sok Varga Juditnak, hogy eltanulja a hazugságot

O.L.K.T.

Demokratikus Koalíció: Magyarország helyett Székelyföldön épülnek a bölcsődék a magyar adófizetők pénzén – ez felháborító!

O.L.K.T.

Szél Bernadett: Dulakodás történt Budakeszin!

O.L.K.T.
Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!