Már alig várjuk a 70 ezer fizetett migránst!..De egy sem jön. leléptek a ZSÉ-vel :)

Mivel a déli kerítés jól működik, a kormány fizetett bevándorlókkal teremtene káoszt. Bakondi hoppon maradt. 🙂 De a készültséget mindenképp fenn kell tartami, sőt erősíteni, hogy legyen neve az ellopott pénzeknek.
„A határzár olyan hatékony, hogy a menekültek ma már más útvonalat választanak, ezért nem lenne hiteles egy betelepítés elleni népszavazás, de minimum egy Nemzeti konzultáció” – indokolta a lépést a Miniszterelnökséget vezető miniszter Gulyás Gergely.
Ez a kék EU-s,biztos hogy Soros kártya a légből jött, erre rá kell erősíteni, különben még valakinek eszébe jut, hogy hová is költöttünk el 5.6 milliárdot.
Hirdetést adtunk fel: FIZETETT MIGRÁNSOKAT KERESÜNK címmel. A lényeg ebben az, hogy eltereljük a szót a lopásainkról és vén frusztrált, farkat rég nem látott fideszes nénik rettegjenek a csokibarna faroktól(nyálcsorgatva). Mert ők csakis egy farokban gondolkodnak, de ezt a Kedves Vezető egy-személyben nem tudja nekik biztosítani. Bakondi Györgynek meg amúgy sem áll fel.
Nem szabad a főleg buta vénasszonyokból álló fideszes szavazókat átengedni az ellenzéknek, ezért minden adóforintot megér, hogy a szavazótábor itt maradjon. Erről újabb Nemzeti Konzultáció indul, Gyurcsány farka sem sokkal nagyobb mint a Viktoré címmel.

Sajnos ez a politikai zűrzavar nem tesz jót annak, hogy a közpénzek most hol landoljanak.
El kell terelni migráncsozással (ami már eléggé lejárt lemez) a fidesz által megszédített választók figyelmét. Ez a kormányzati stratégia most.
“Légy résen elvtársnő, maradj fideszes szavazó” címmel 🙂
Hamarosan jön a megváltás…a te pénzedből 70 ezer migráncs, hiszen megígértük.
No , hogy világos legyen kedves hölgyeim! Azért nem kaptok most Karácsony előtt Erzsébet-utalványt, mert kell a pénz a 70 ezer fizetett migráncsra! Nehogy már az a Kedves Vezető saját lábon álló lánya és veje állja a költségeket, vagy a Nemzet gázszerelője!

Kapcsolódó cikkek

Megérett ez a világ a pusztulásra.

O.L.K.T.

Kamupártok nyomában – Lendülettel Magyarországért

O.L.K.T.

A pécsi fideszes polgármester-jelölt, Kubatov lista alapján zaklatja a pécsi lakosokat!

O.L.K.T.
Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!