Már a Fidesz hívek is nevetnek a propagandán!

Nagyon tanulságos poszt megy Facebookon, ugye a Fidesz-propaganda, plusz egynéhány állellenzéki csatlós csaholó ezerrel nyomja a legújabb központi propagandát, hogy szerintük Bangóné Borbély Ildikó lepatkányozta a fideszes szavazókat. Azonban ezen már saját tévéjük rajongói is csak röhögnek.

Fideszék annyira felhergelték már magukat ezen, hogy mára megérkeztek oda, hogy a propaganda sajtójuk hasábjain már lemondásra szólították fel Bangóné Borbély Ildikót, azonban arra nem számítottak, hogy saját fideszes bázisuk is kiröhögi őket.

A lemondásra való felszólítás hírét ugyanis a HírTV Facebook oldalán is megosztották, ahol a Fidesz tévé rajongóinak körében igen csak többségbe került a “vicces” reakció a posztra.

Lehet látni, hogy a 8 órája közzétett hírre 794 reakció érkezett a Hír TV Facebook oldalán, a Fidesz TV táborában a reagálók több, mint fele, tehát 449 fő szerint “vicces” a Fidesz felszólítása, hogy Bangóné Borbély Ildikónak le kellene mondani csupán 242-en fejezték ki egy tetszikkel az egyetértésüket.

A kommentelők közül sokan leírják, hogy na de a Hír TV munkatársa Bayer Zsolt, aki három műsort is vezet a csatornánál szinte minden héten lepatkányoz valakit. Lehet, hogy Bayer Zsolt tevékenysége miatt röhögik ki még a Fidesz TV rajongói is ezt az egész műhisztit?

Minden esetre arra kérünk, hogy oszd meg ezt a posztot, hogy mindenki lássa még a Fidesz TV tábora szerint is vicces az a műbalhé, amit Bangóné Borbély Ildikó kijelentése miatt csaptak a médiában.

A teljes cikket a hirhugo.hu weboldalon olvashatja el.

olkt.hu/hirhugo.hu

Kapcsolódó cikkek

Azt hitték bankot rabolt: Idős, bicegő férfira törtek rá a rendőrök Pécsen

O.L.K.T.

A nemzet 2. sajàtlábon álló fideszes nője!

O.L.K.T.

Embertelen és undorító!

Rubóczki Tamás
Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!