Manipulálják a nézőszámot a klubok!

A Nemzeti Sport szerint manipulálják a nézőszámokat!

Orbán kedvenc lapja leszólta Orbán álmát

A Nemzeti Sport ráadásul Mészáros Lőrincé, aki Orbán Viktor jó barátja. Ebben a lapban jelent meg egy olyan jegyzet, ami azt állítja, hogy a klubok manipulálják a nézőszámokat, az akadémiák pedig selejtet és tucat termékeket állítanak elő.

A miniszterelnök a nyáron, a válogatott andorrai veresége előtt beszélt az M4-nek arról, hogy:

 

  • „A magyar futballban ma azért mennek jobban a dolgok, mert vannak akadémiák.”
  • „A legnagyobb érték a magyar labdarúgásban ma az akadémiai rendszer. Ezt kell megőrizni és ezt kell erősíteni. Ezt kitanultuk az elmúlt tíz évben, ehhez értünk.”
  • „Szóval azt gondolom, hogy ha az akadémiai rendszert stabilizáljuk, abból lesz világszínvonalú magyar futball.”

 

Ezek után a Nemzeti Sport publicisztika rovatában most megjelenik, hogy:

Az akadémiák, a sok-sok pénzből fenntartott akadémiák tucatárut vagy selejtet termelnek. Vajon Izlandon hány akadémia működhet? A gyerekeink „játékrendszerben” gondolkodnak, szinte mindenhol kiölik belőlük az individualizmust, az önálló gondolkodást, a cselezés művészetét. S ha már a „sulik” kerültek szóba, nemcsak futballistává, tisztességes emberré kellene nevelniük a srácokat. De úgy nem megy, ha nem figyelnek oda rájuk, ha hagyják, hogy például beavatási szertartáson az erősebb megalázza a gyengébbet. S miután ez kiderül, nincs felelősségre vonás, csak tagadás és hárítás. Szomorú ez, Bélám. Leginkább séróban és tetkóban vesszük fel a versenyt a külföldi vetélytársakkal.

A szombati NB 1-es fordulóban a Puskás Akadémia ugyan 1-1-et játszott a Ferencvárossal Felcsúton, 3127 néző volt kíváncsi a meccsre. Ezzel a legtöbb embert megmozgató mérkőzés lett, a Haladás – Honvédon 1740-en, a Balmazújváros – Videtonon 1438-an, a Diósgyőr – Vasason 1081-en, az Újpest – Pakson 2047-en, a Mezőkövesd – Debrecenen 1641-en voltak.

Hivatalosan. Ugyanis a Nemzeti Sport is arról ír, amiről már jó ideje mindenki pusmog a háttérben, hogy „szinte kivétel nélkül minden egyesület kozmetikázza az adatokat. Ülnek néhány százan unott képpel a lelátón, a hivatalos nézőszám pedig ezerhatszáztizenhárom.”

Közben 15 milliárd forintból elkészült a Haladás új stadionja, ugyan az induló ár 8,8 milliárd volt, november 8-án adják át. Ez az álom soha nem érhet véget.

Kapcsolódó cikkek

Lengyel László: “A Borkai-ügy kivéreztetheti a Fideszt!”

O.L.K.T.

Iszonyúan megjárta sok nyugdíjas – 40 százalékot is bukhattak az ellátásukból

O.L.K.T.

A havi bér egy részét megtakarítási számlára utaltatná a számvevőszék elnöke, amit az állam kezelne (mint a magánnyugdíjpénztári 3000 milliárdot ami szőrén-szálán eltűnt)

O.L.K.T.
Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!