Manfred Weber ismét belerongyolt a Fideszbe!

Nem fog Európa-ellenes pártokkal együttműködni, jelentette ki a csúcsjelölt. Korábban azt nyilatkozta: ha a fideszes szavazatokon múlna, akkor nem vállalná az EB-elnöki posztot.

Újabb, elég kevéssé leplezett üzenetekkel állt elő az Európai Néppárt csúcsjelöltje és EP-s frakcióvezetője, Manfred Weber egy EPP-s hírlevélben, szúrta ki a hvg.hu. A nemrég felfüggesztett Fidesz nem sok jót olvashat ki belőle, Weber ugyanis úgy fogalmazott:

“nem fogok olyan pártokkal együtt dolgozni, amelyek Európát szét akarják robbantani”.

A néppárti csúcsjelölt kampánykörútján éppen Belgiumot, Írországot és Dániát látogatta meg. Az EPP hírlevele arról ír, az elmúlt hetek legfőbb üzeneteinek egyike a populisták és szélsőségesek mint az EP-választás utáni koalíciós partnerek tiszta elutasítása volt.

Manfred Weber korábban azt is nyilatkozta: ha az Európai Bizottság elnöki posztjának megszerzése a fideszes szavazatokon múlna, akkor nem vállalná a tisztséget, ő ugyanis a politikai centrumot akarja képviselni.

olkt.hu/hvg.hu

Kapcsolódó cikkek

Botrányos állapotok a magyar egészségügyben!

H Miklós

Vajon mit fog tanácsolni? Hogyan kell csúfosan bukni?

O.L.K.T.

Eltűnt Andy Vajna eredeti végrendelete, Vajna Tímea 123 millió dollárt örökölt!

O.L.K.T.
Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!