Május van!

Gábor Simó

Május van!
Erről eszembe jutott, hogy mennyire sajnálom a mai kiskamasz fiukat… Nekik itt az internet tele meztelen nőkkel, így sem a fantáziájuk, sem a kreativitásuk nem fejlődik. Ellenben nekünk keményen megkellet dolgozni azért, hogy egy lány bugyiját szemrevételezhessük.
Mi köze ennek a májushoz? Nos ez a cserebogarak rajzásának az ideje. (Istenem.. ma már cserebogarat sem látni.) A lányok pedig rakott-szoknyában jártak ami legalább a térdükig ért!, Viszont a bogaraktól ugyan úgy féltek, mint a maiak. Tehát egy kreatív fiú, ha egy szép méretes cserebogárra cérnát kötött, majd azt rádobta az “áldozat” szoknyájára, akkor biza szegénynek a szoknyát a nyakáig lehetett vele emelni. Úgy sem merte levenni.. Igaz miután a bogár elengedte a ruhadarabot, rettenetes pofonokat szenvedett el az ember, tőle is és a barátnőitől is. De hát áldozatok nélkül nincs siker!

Kapcsolódó cikkek

Felszólítom Áder János kamu köztársasági elnököt, hogy írjon ki tiszta , új választást!Mert különben Csepelen csupán ezer ((1000) halott fog szavazni)

O.L.K.T.

Felhívtam a Zorbánt

O.L.K.T.

Fejlődés helyett erőteljes butulás

O.L.K.T.