Majka rendkívüli interjúban védte meg a nyugdíjasokat, akiket Nagy Feró vérig sértett. Minden egyes szavával egyetértünk…

0

Hatalmas botrányt kavart Nagy Feró tegnapi nyilatkozata, melyben azt mondta, hogy 80 évre kellene emelni a nyugdíjkorhatárt. Az ő szavaira reagált Majka, aki nem hagyhatta szó nélkül Feró botrányos kijelentését.

Az ózdi rapper szerint sokkal okosabb lett volna, ha Feró csöndben marad. Feró még csak hírből sem ismeri a kétkezi fizikai munkát, amit az országban nagyon sokan végeznek. Mivel a koncertjeim miatt bejárom az egész országot látom, hogy nagyon sok a szegény idős ember.
Sajnos nagyon sokuk kényszerből vállal munkát, akár betegen is, hogy eltudják magukat tartani.
Majka azt javasolja Ferónak, hogy ideje lenne kibújnia a Fidesz bérenc szerepéből és kezdje el reálisan látni a dolgokat, mert ezekkel a nyilatkozatokkal csak lejártja magát. Szerinte Ferónak az éneklés mellett kéne maradnia, ahelyett, hogy belefolyik a politikába – zárta szavait Majka.

Köszönjük Majka, hogy kiálltál az idős emberek mellett. Egy megosztással Ön is kifejezheti háláját.

Forrás és az eredeti cikk:https://hirturi.blogspot.com/2019/08/majka-rendkivuli-interjuban-vedte-meg.html

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!