Magyarország nem kér a Fideszből

Gyurcsány Ferenc a közösségi oldalán tett bejegyzést a vasárnapi időközi választások eredményéről.

Nem kér Magyarország a Fideszből.

Több helyen voltak tegnap időközi választások, Bana községtől Orosházáig. Az eredményeket látva egy tanulság biztosan van: aki a Fidesz támogatásával indult, veszített. Még az olyan zalai kistelepülésen is, mint Esztergályhorváti, ahol soha nem volt még baloldalinak tartott polgármester. Most lett.

Hetek óta érezzük a hangulat változását. Elég volt! – mondják az emberek mindenhol, olyanok is, akik korábban bevallottan a Fideszre szavaztak. Elég az állandó válsághisztériából, a folyamatos háborúkból, a pusztuló közszolgáltatásokból, az iszonyatosan nagyképű, arrogáns szövegek végeláthatatlan sorozatából, a kioktatásból.

A szolgálatnak, a mértéktartásnak nyoma sincs. És mostanra ezt megelégelte a vidék népe is. Fideszesként választáson elindulni már falun is hátrány lett. Dolgunk lesz kollégák. Közösen.

Nem kér Magyarország a Fideszből. Több helyen voltak tegnap időközi választások, Bana községtől Orosházáig. Az…

Gepostet von Gyurcsány Ferenc am Montag, 13. Januar 2020

Kapcsolódó cikkek

Orbán még mindig migránsozik.

H Miklós

Erre tényleg nincsenek szavak

O.L.K.T.

Vona Gábor elárulta, hogy mit kell tenni Orbán bukása esetén, videó

O.L.K.T.
Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!