Magyarország fegyvert exportál az Iszlám Államnak

0

Iszlám Államnál talált fegyverek 7,21 százaléka Magyarországon készült.

2016-ban 817 ezer dollár értékben adtunk el fegyvereket, ami 21 milliárd magyar forintnak felel meg. Ez a 21 milliárd bizonyosan megüti a magyar kormány ingerküszöbét, tudniuk kell, hogy létezik ez az üzlet (körülbelül ugyanennyit sikkasztott el a Rogán-Habony páros a bevándorlási kötvényeken keresztül, tehát érdemes ennyi pénzért lehajolni már). Sőt, mit több: az Armstrade.info portál összesítése szerint több minisztérium is tud arról, hogy fegyvereket adunk el, sőt, rendszeresen jelentenek róla a nemzetközi szervezetekben; a fegyverek eladását egyre részletesebben jegyzik le a magyar kormánynál.

  • külön keresztényüldözéssel foglalkozó államtitkárság működik a kormányon belül (3 millió eurót kapnak évente a mi adóforintunkból!)
  • és a kormányzati propaganda egyfolytában a kereszténységről hadovál (miközben kiderül, hogy Orbán Viktor rosszul idézi a Bibliát a karácsonyi köszöntőjében).

Nyilvánvalóan egy “igazán” keresztény állam, mint Magyarország,

nem adhat el és nem adhat csak úgy oda fegyvereket a muszlimoknak.

Ezt még egy végtelenül egyszerű Fidesz-szavazó, amelyik a legdurvább echotévés propagandán szívta magába a muszlim-ellenességet, be kell lássa.

Az ellenségemnek nem adok el fegyvert, csak ha nagyon hülye vagyok, vagy nagyon pénzéhes.

Megállapíthatjuk, hogy amikor Orbán Viktor olyat ír karácsonykor, hogy

  • „meg kell védenünk a keresztény kultúrát”, meg “nem akarjuk, hogy a szentestét csak behúzott függönyök mögött ünnepelhessük, nehogy megsértsük mások érzékenységét. Nem akarjuk, hogy a karácsonyi vásárainkat átnevezzék, azt meg végképp nem akarjuk, hogy betonkockák mögé kelljen hátrálni.
  • Nem akarjuk, hogy megfosszák gyermekeinket a Mikulás- és angyalvárás örömeitől.”, illetve az európai élet alapjai támadás alatt állnak, “az európai élet magától értetődősége került veszélybe”.
  • “Életünk, világberendezkedésünk alapjait célozza a támadás. Európa immunrendszerét szándékosan gyengítik. Azt akarják, hogy ne azok legyünk, akik vagyunk” – fejti ki, hozzátéve, hogy “el akarják venni tőlünk a saját életünket, és valami olyanra akarják cseréltetni velünk, ami nem a mi életünk”.

Forrás, illetve ahol a teljes cikket olvashatjátok:

http://b1.blog.hu/2017/12/28/sivalkodik_a_magyar_kormany_az_iszlam_terje…

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!