MAGYARORSZÁG A KILAKOLTATOTTAK ORSZÁGA LETT !!!

MÁJUS 3 ÁN REGGEL 9H 1125 TRENCSÉNI UTCA 34 BIRO ICA KILAKOLTATÁSA LESZ .. DÉLUTÁN 14 H 1122 KRISZTINA KRT 2-4 FÉL EMELET 8/A SZINTEN BIROICA LAKÁSA (EZT A LAKÁST VETTEM A HITELBŐL) EGY NAP KÉTSZER,KÉT HELYSZÍNEN AKARNAK, KILAKOLTATNI, MEGÖLNI,
KIFOSZTANI JOGELLENESEN !!!

GYERTEK REGGEL HA TUDTOK ! SEGÍTSETEK !
RÁADÁSUL A VÉGREHAJTÓNÁL, SÚLYOS ELJÁRÁSI HIBA, HIVATALI VISSZAÉLÉS TÖRTÉNT ,!!!! AZ ÉRVÉNYES VÉGZÉS UTÁN 15 NAPON TÚLI TELJES VÉTEL ÁR KIFIZETÉS, MÁR KÉSEDELMES ÉS JOGVESZTŐ, IGY ÉRVÉNYTELEN AZ ÁRVERÉS!!! AZ ESETEMBEN , MIND KÉT ÁRVERÉSI VEVŐ KÉSVE 15 NAPON TÚL FIZETETT, SOKKAL TÚL LÉPTÉK A 15 NAPOS ÉRVÉNYES HATÁRIDŐT !!!
EZÉRT IS SEMMIS AZ ÁRVERÉS, …ÉS MÉGIS UTCÁRA AKARNAK TENNI,..TÖRVÉNYTELENÜL! MILYEN ORSZÁGBAN ÉLÜNK !??? JOGOM VAN AZ IGAZSÁGSZOLGALTATASHOZ !!! A RENDELKEZESEMRE ÁLLÓ DOKUMENTUMOK ALAPJÁN SULYOS TÖRVÉNYSÉRTÉS ESETE FOROG FENN !!!
KIKELL DERITENI AZ IGAZSÁGOT ..!!! SEGÍTSETEK SOS !

Bíró Ica

Kapcsolódó cikkek

Ők sem hagytak senkit az árok szélén

O.L.K.T.

Orbán: Nincs szükségünk a NATO segítségére ha megtámadnak minket, egyedül is boldogulunk velük!

Rubóczki Tamás

Polt Péter szerint annyira sötétek a magyar emberek, hogy akkor is korrupciót képzelnek, amikor az nincs

O.L.K.T.
Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!