Magyar focisták is migránsoztak, majd agyba-főbe vertek 4 külföldit a Balaton Soundon! (Erős idegzetűeknek!)

Egy tizenötfős társaság agyba-főbe vert négy fiút a Balaton Soundon, mert külföldiek voltak, írja a 24.hu. A csoport előbb körbeállta az egyiptomi, vietnami és magyar származású fiatalokat, lemigránsozták őket, aztán ütöttek – adta hírül a 24.hu

“Biztos vagyok abban, hogy rasszista indíttatású volt a dolog. Végig olyanokat kiabáltak nekünk, hogy köcsög külföldiek. A velünk lévő vietnami srácot leköpték, és azt ordították neki, hogy köcsög kínai. Olyan is volt köztük, aki migránsozott,”

mondta a lapnak a társaság egyik tagja. A fiúkat úgy megverték, hogy a siófoki kórházba kellett ellátni őket, ezután tettek feljelentést.

Származásuk miatt verhettek össze egy négyfős baráti társaságot Zamárdiban. Az egyiptomi, vietnami és magyar származású fiatalokból álló társaság a Balaton Soundon szórakozott, amikor egy szóváltás után agyba-főbe verte őket egy nagyobb társaság. A rendőrség csoportos garázdaság gyanúja miatt indított nyomozást az ügyben.

 

A rendőrség közölte: négy fiatalkorú gyanúsított ellen folytat eljárást csoportos garázdaság megalapozott gyanúja miatt. Miután a kapitányságon végeztek, visszamentek a fesztiválra, hogy a biztonsági őrökkel beszéljenek az elkövetők azonosítása miatt.

A portaszolgálat viszont közölte:

“ugye nem gondolják komolyan, hogy bármelyik biztonsági őr kockáztatja a testi épségét értük egyedül.”

A 24.hu szerint így is sikerült több verekedőt beazonosítani, akik közt focisták vannak.

 

Via: 24.hu

 

Kapcsolódó cikkek

Elvittek több gyereket a fóti gyermekotthonból

O.L.K.T.

A Fidesz iparszerűen vásárolja a határon túli szavazatokat!

Rubóczki Tamás

Kijev katonai bázis létrehozásáról tárgyal Washingtonnal

O.L.K.T.
Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!