Lövöldözés volt Strasbourg központjában

A Le Figaro a helyi prefektúrára hivatkozva azt írta, hogy egy halálos áldozat van, hatan pedig megsebesültek. A BFM TV információi szerint kilenc sérült is lehet.

A Le Figaro úgy tudja, hogy egy férfi nyitott tüzet a tömegben egy karácsonyi vásár közelében. Roland Ries polgármester szerint a fegyveres férfit még nem fogták el a rendőrök, ezért mindenkit arra kért, hogy maradjon otthon.

A rendőrség lezárta a környéket, a villamosközlekedést is leállították. A Kléber téren felállított karácsonyi vásárt bezárták. A héten a városban tart ülést az Európai Parlament is. A lövöldözés után lezárták az EP épületét is, se ki-, se bemenni nem lehet.

Forrás és bővebben: INDEX/ facebook/https://index.hu/kulfold/2018/12/11/lovoldozes_volt_strasbourg_kozpontjaban/?fbclid=IwAR03GIqV3uEvP1qHQ3bNMCvKklKca7GqT3ucO5w44GUVBMvDl-1oozgDBHk

Kapcsolódó cikkek

Fidesz: Felháborító és elfogadhatatlan az EU magatartáskódexe!

Rubóczki Tamás

Ekkora égést! – A kutya sem kiváncsi…

O.L.K.T.
Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!