Lovász Péter: Selmeczi Gabriella úgy hazudott mint a vízfolyás!

Olvasom a Hírklikken Selmeczi Gabriella (egykor volt szenátorasszony) győzelmi jelentését. Amint mondta, családtámogatásban mi vagyunk az élen, (ami nagyon jó!) s az EP választások eredménye e családbarát politikát igazolta vissza.

Na lássuk csak! Futólag tekintsünk át néhány adatot a KSH kiadványából annak szemléltetésére, hogy milyen eredményes a barátságos családpolitika, amelynek hosszú távú célja a népesség növekedése és a korfa egészségesebbé formálása:


Forrás: KSH, Népesség, népmozgalom

A népesség csökkenésének ezer és egy oka van, amelyek kölcsönhatásban vannak egymással. Ezek között csak az egyik, és nem is a legfontosabb a kormány(ok) népesedés-politikája, benne a(z állítólag) legkiválóbb magyar családtámogatási politika. De tisztelettel azt javaslom Selmeczi Gabriella családbarátsági (és volt nyugdíjpénztári) fővédnöknek: majd akkor hirdessen ünnepséget, amikor több év statisztikai adataival igazolható lesz a népesedési folyamatok kedvező fordulata. Mert addig ez csak amolyan kampányfecsegés.

(A magyarországi népesség alakulásának részletesen ide kattintva lehet utánanézni)

Szerző: Lovász Péter

 

olkt.hu/hirklikk.hu

Kapcsolódó cikkek

Mit keres egy keresztény konzervatív újságíró Nagy Blanka szoknyája alatt?

O.L.K.T.

Magyarországnak itt kell befektetnie 35 millió dollárt ?

O.L.K.T.

Orbán bukása közelebb van mint gondolnád, ezek alapján nem sok van hátra

O.L.K.T.
Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!