Lovagkeresztes Bayer: A Qrva anyátokat!

Magyarországon Zsoltinak, de az értelmesen gondolkodó, humánumát még nem elvesztett emberi lények nem süllyednek arra a pronyó talpnyaló szintre, ahol Zsolti leledzik.

Orbán Viktor egyik fő talpnyalója a minap értékelte a Momentum EP-ben folytatott kampányát. Így:

“A Momentum nevű anarchista, újbalos dögpárt két újdonsült EP képviselőjéről van szó. Akik azzal büszkélkednek, hogyan próbálták megfúrni Járóka Líviát, az egész EP talán egyetlen cigány képviselőjét, aki minden energiáját a szegénység felszámolására, a szegények megsegítésére fordítja, csak azért, mert fideszes. Keresgélem a megfelelő szavakat, nem könnyű, de azt hiszem, megtaláltam: a kurva anyátokat!”

Orbán Viktor egyik legnagyobb talpnyalója – amellett, hogy ócska proli, de ezt már ismerjük – csak azt felejtette el, hogy kenyéradói az EP-ben pont akkora talpnyalók, mint ő. És pont ezért történt meg az, hogy pl. Járóka Lívia kampányában az EP alelnöki posztjáért csak két dolog nem szerepelt sehol: hogy fideszes, és hogy magyar.

Ez legalább annyira bátor és elegáns, mint Zsolti kurvaanyázása filléres blogján. Mondjuk semmi új, csak a fideszes style.

Forrás: Zsúrpubi

Kapcsolódó cikkek

Nem elég pár szem Grazból kapott pirula. Orvos látása is szükséges lenne…

O.L.K.T.

Rendkívüli: Fehér port és életveszélyes fenyegető levelet küldtek Bangóné Borbély Ildikónak! (Videó)

Rubóczki Tamás

Feri az egészet kéri!

O.L.K.T.
Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!