Lopni bűn! Ez történik, mikor ellopod apád piruláit:

0

Semmi baj azzal, ha valaki meleg, de visszafogott.
De amikor már olyat akar ránk erőszakolni ami hülyeség, akkor az már veri a biztosítékot.
Nem tehet senki arról, hogy hol ki fiának születik, de az, ha valaki képzi magát hülyének, kicsit már sok.Ennyit általánosságban, nem személyre szabottan.
Vajon itt mi a helyzet?
Érdekes egy család, mondhatom.Lévai Anikó besúgó, Viktorunk besúgó,Rahel saját lábon áll 15 milliós félévi tandíjjal és szállodákkal….
És akkor még a benősült vejről nem is beszéltem. Fatolvajlás, 13 milliárd ellopása, OLAF jelentés….stb.
ZSÁK A FOLTJÁT MEGTALÁLJA!
Szerintem Gáspár szégyelli az apját, és fordítva is így van…Gáspár az egyház felé vette az irányt. Ez számára a “menekülő út”, de valahol érthető is. Ki szeretne törni apja árnyékából. Mert bizony Orbán Magyarország legvitatottabb, legmegosztóbb figurája.


Gáspárra visszatérve:

“Nem szeretnénk furák lenni, nem szeretnénk nyomulósak lenni, csak szeretnénk , ha a Te szeretetedet megismerhetnék az emberek. Jézus, a Te nevedben imádkozunk.” Közös imádsággal kezdte a Business Class Magazinban megjelent interjút, Orbán Gáspár és Ember Illés, a Felház két vezetője .
Orbán Gáspár: a magyar nemzetnek nincs más esélye, mint Jézus Krisztus
“Mi azért nevezzük Felháznak az alkalmainkat, mert amikor összejövünk, akkor közösen keressük Istent, és azt várjuk tőle, hogy bizonyosságot tegyen magáról, mint ahogyan ez, az első pünkösdkor is történt.”, Orbán Gáspár szerint a világi sajtónak eddig azért nem nyilatkoztak, mert úgy érezték, Isten arra vezeti őket:

“Ugyanakkor amennyire nem nyilatkoztunk a nem keresztény sajtónak, még ennyire sem nyilatkoztunk keresztény sajtónak. Ezt szeretnénk szem előtt tartani, hogy alapvetően világi jellegű felületeken szeretnénk megjelenni, Istenről beszélni.” / ……./ ” Mi is tanuljuk, hogy tisztán tudjuk képviselni az Urat, szeretnénk megteremteni, az ehhez szükséges körülményeket.”
A sajtóval kapcsolatos viszonyukról Orbán Gáspár így nyilatkozott:

“Én találkoztam támadó jellegű cikkekkel, de ezek mögött többnyire politikai motiváció volt. Az is előfordult, hogy Istennel szembeni érzés köszönt vissza egy anyagban. Engem ezek nem sértenek, és megértem az összes indítékot.”

Részletek és forrás:https://zarojel.hu/orban-gaspar-a-magyar-nemzetnek-nincs-mas-eselye-mint-jezus-krisztus/