Lopnak-csalnak-hazudnak. Ellopták a pénzünket

0

Nem olyan egyszerű pár millió forintot összespórolni. De nekem valahogy sikerült.

Először kötelezővé tették hogy mindenki lépjen be egy magánnyugdíj pénztárba mert érezhető volt, hogy hosszútávon nem biztosítható megfelelően az állami nyugdíj finanszírozás. Ez még rendjén is lenne, hiszen ez akár egy ésszerű döntésnek is betudhatjuk.

Igenám, de ha már kötelezően beléptettek és mindenki gyűjtötte magának a nyugdíjra valót, hogyan tehette meg ez az aljas maffia kormány, hogy egy tollvonással ellopja.

Persze ígérték, hogy mindenkinek lesz majd egyéni nyugdíjszámlája, ami majd még örökölhető is lesz….. de lássuk be ez csak egy nagy átverés része volt!

Tehát kedves honfitársaim, kik hasonló cipőben jártok, ezek után még mindig bizalmat szavaznátok ennek a galád tolvaj hazug bandának?

Tudja bárki is, hol és kinél van az ellopott nyugdíj megtakarítása?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!