Lónak a f@szát!

Amikor a tegnapi tiltakozó táblák szövegét megrendeltem, nem gondoltam, hogy mellékesen leleplezem vele a kommunista tempójú propagandagépezet újabb , egészen hihetetlen mélységeit.

A “köztévé” “híradója” ugyanis újabb médiatörténetet írt a “tudósításával”. Meg sem próbálta ugyanis a tudósítás műfaját művelni. Németh Balázs, a két trafikot üzemeltető és milliós állami megrendelésekkel bíró “híradós” szemrebbenés nélkül közölte a VÉLEMÉNYÉT TUDÓSÍTÁS HELYETT: “primitív, bunkó, felháborító akcióval kezdett az ellenzék, ép ésszel eddig ilyen felfoghatatlan volt”. A videó itt látható.

Németh Balázsnak joga van félteni családja kisoroszi két trafikját, de nem lenne joga elfelejteni, hogy elvileg híreket kellene bemondania. Megtehette volna persze, hogy Kövért idézi, aki engem a Parlament Szent Pulpitusáról “primitív, ostoba fajankónak” nevezett . Csak a művelt, finomlelkű szerkesztők rájöttek, hogy EZ pont az a kocsmastílus, amire hivatkozva gondolom Kövér elveszi majd a fizetésemet.(ezért amúgy gondolombejelentést teszek a Házbizottságban ) Így nem lehetett mást tenni, N. Balázsnak a szájába kellett vennie a – szavakat.

Van viszont egy másik elképesztő lebukás tegnapról: a “köztévé” híradó.hu portálját és az Origo.hu piszkos propagandalapját UGYANAZ A PROPAGANDAKÖZPONT SZERKESZTI. HIhetetlen, de igaz: a két oldalon szóról szóra ugyanaz a “tudósítás” jelent meg…

Sokat gondolkodtam azon, hogy holnap, október 23.-ÁN tehetek-e érdemben valamit a sajtó szabadságáért és a propaganda ellen. Be kell látnom, hogy egyedül semmit- a pártok pedig holnap az önkormányzati választások örvendetesen jó eredményét ünneplik majd a Városháza előtt. Fontos a remény, menjünk el minél többen, ránk fért a jókedv. Én azért utána, fél kilenckor gyűjtők egy gyertyát a sajtószabadságért is életüket adó hősök emlékére azon a helyen, ahol még nagyon sok dolgunk lesz nekünk is: a Kunigunda utcában.

Szerző.: Hadházy Ákos független képviselő

Kapcsolódó cikkek

“Rugdalózó” címmel közös műsort indít László Petra és Kálmán Olga az N1TV-n

O.L.K.T.

A lány sírva videózta, hogy a nővér mit csinál haldokló apukájával

O.L.K.T.

Váradi András halálára – Búcsú a kisjuhásztól

O.L.K.T.
Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!