Levél a régi klientúrához!

És tényleg, mikor húzzák már el a belüket ezek az őskövületű posztkommunisták, akik épp úgy gátolják az ország fejlődését mint a Fidesz!

Igaz most sikerült nekik Karácsony Gergelyt csőbe húzni, de a támogatói réteg nem változott, ugyanaz a begyepesedett agyú volt MSZMP gondolkodású és még meglévő őskövületekkel nem lehet egy fejlődő országot építeni, ha jön egy új erő az biztos kamu csak a pénz kell nekik!

Kérdem én, nektek mi kellett hogy még mindig ragaszkodtok a bársonyszékhez? Ti már 28 éve a vérünket szívjátok eredményeket meg nem tudtatok felmutatni,mit csináltatok eddig?

Ingyen dolgoztatok, nem ti még jobban remegtek a pénzért mint akárki és nektek abból soha nem lesz elég! Ideje volna elgondolkodni, hogy a világ már megváltozott más irányba halad Akkor ki is itt a kamu, akik valami újat jobbat akarnak csinálni, vagy azok akik kézzel-lábbal ragaszkodnak a régihez, hogy ameddig nekik jó semmi baj nem lehet, de ha ebbe belerokkan az ország, majd rákenjük valakire, mondjuk a kamu pártokra!

Berzy Gyula

Kapcsolódó cikkek

Csak erős idegzetűeknek: Borzalmas állapotok a hullaházban! (Videó)

Rubóczki Tamás

Az orbáni gépezet szétkapta ezt a jobb sorsra érdemes országot, majd kifordítva összerakta!

Rubóczki Tamás

Czunyiné Bertalan Judit: Gyurcsány!

Rubóczki Tamás
Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!