Leszedi a kormány a plakátokat.

0

Kovács Zoltán államtitkár Twitteren megerősítette, hogy március 15-e után leszedik a Soros Györgyöt és Jean-Claude Junckert szerepeltető plakátokat, amelyek miatt komoly kritikákat kapott a magyar kormány. Olyan komolyakat, hogy minden korábbinál komolyabban felmerült a Fidesz kizárása a Néppártból.

A héten egy magyar küldöttség csitította a kedélyeket Berlinben a CDU-nál, ahol megígérték a palkátok levételét. Azonban Manfred Weber EPP-frakcióvezető ennél többet várt, és bocsánatkérésre is felszólította Orbán Viktort.

Kovács Twitter-üzenetei szerint a kormány eredetileg is csak március 15-éig hagyta volna kint a kérdéses plakátokat, amiből az következne, hogy a Fidesz nem engedett semmiben a nemzetközi nyomásnak. Azonban akkor az a kérdés, hogy miért közölte az államtitkár, hogy mikor ér véget „az eredeti terveknek megfelelően” a plakátkampány?

Kiemelt kép: Bielik István / 24.hu

Forrás 24.hu https://24.hu/kulfold/2019/03/02/leszedi-a-kormany-a-sokat-kritizalt-plakatokat/

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!