Lesz hazudozás: az ellenzéki képviselő előhúzott Tarlósról egy kellemetlen dokumentumot

0

Korózs Lajos, az MSZP parlamenti képviselője Facebook oldalán tette közzé Tarlós István korábbi választási szórólapját, melyen feketén-fehéren ott van, hogy Ő bizony az SZDSZ színeiben lett polgármester, most pedig két pofára “SZDSZ-esezik”.

“Sértődött SZDSZ-es”

– Korózs Lajos, az MSZP országgyűlési képviselője ezzel a kiegészítéssel hozta nyilvánosságra Tarlós István korábbi választási röpcéduláját, melyből kiderül, hogy Ő volt az SZDSZ óbudai polgármester-jelöltje.

Tarlós István (Fidesz-KDNP)

Korózs később arról is ír, hogy ezt a dokumentumot annak azaz apropóján hozta nyilvánosságra, hogy Tarlós egy sajtótájékoztatón azt mondta, hogy:

“Szaporodnak a jelzések, hogy az ellenzék kampánya mögött

„kicsit ilyen bosszúra szomjas, frusztrált egykori SZDSZ-esek állnak”, a régi SZDSZ módszerei visszaköszönni látszanak”

Majd az MSZP-s politikus odaszúr egyet Tarlósnak és megjegyzi, hogy nincs rosszabb egy frusztrált, elfáradt, enervált politikusnál! Karácsony Gergely sem hagyta szó nélkül Tarlós kijelentéseit, ő azzal riposztozott, hogy örül neki, hogy Tarlós István -mint volt SZDSZ-es- is őt támogatja.

Azt már mi tesszük hozzá, hogy azért az vicces, hogy Tarlós István mind két pártját már tagadja, az SZDSZ mellett a Fidesztől is óvatosan ellépet és azt terjeszti, hogy ő független jelölt, ami persze nem igaz, hiszen a Fidesz színeiben indul. Ráadásul politikájával teljesen kiszolgálta Orbán Viktort és a Fideszt.

A propaganda média nem fog beszámolni arról, hogy Tarlós István is csak egy tipikus fideszes, aki a hatalomért képes letagadni a saját múltját, ezért kérjük oszd meg ezt a posztot, hogy mindenki lássa, Tarlós is egy képmutató politikus.