Lendvai Ildikó: “Sajnos pedofil vagyok!”

Sajnos pedofil vagyok, bár ezt csak most tudtam meg. A házelnök kijelentette, hogy a meleg emberek erkölcsi értelemben pedofilok, ha örökbe fogadni szeretnének. Mégpedig azért, mert “mindkettő esetben a gyermek egy tárgy, egy élvezeti cikk, a kiteljesedés, az önmegvalósítás eszköze.” Szégyenkezve vallom be, hogy ugyan nem vagyok meleg, és eddig úgy tudtam, pedofil sem, de én is éppen azért akartam gyereket, majd unokákat, mert tudtam, hogy a boldogság és öröm forrásai lesznek, és vele, velük lesz teljes az életem. Így is lett.

Szóval -én gyalázatos pedofil- élveztem az együttlétünket, önmegvalósítottam és kiteljesedtem. Biztosan jobb lett volna, ha kötelességből vagy a mindenkori kormányzat elismerésére vágyva szülök, de akármilyen rettenetes, ez eszembe sem jutott.

Kövér szerint továbbá “egy normális homoszexuális…nem tartja magát feltétlenül egyenrangúnak”.
Lakner Zoltán már rávilágított arra, hogy ez a modell milyen remekül alkalmazható lesz mindenkire, akiket a rezsim megvetésre alkalmasnak, alacsonyabb rendűnek pécéz ki. Ha tudomásul veszik, hogy nem egyenrangúak és nem is követelnek ilyesmit, akkor szinte normálisnak számítanak, és meghúzhatják magukat a NER-ben.

Már csak azt szeretném tudni, mikor minősül egy közjogi méltóság normálisnak.Talán néhány konkrét példával fel is frissíthetnék a memóriámat, már olyan régen nem találkoztam ilyennel.

Szerző: Lendvai Ildikó

Kapcsolódó cikkek

Dancsó Péter szétgyalázta a Fidelitast!

Rubóczki Tamás

A mi Kedves Vezetőnknek úgy hiányzott ez most, mint üveges tótnak a hanyatt esés!

O.L.K.T.

A 2018-as választás tétje, hogy a Fidesz megszerzi –e a szavazatok többségét.

O.L.K.T.