Lendvai Ildikó: Lehet, hogy Áder nem is írta alá a rabszolgatörvényt?

Most nem tudom, celebaktivista vagy döglégy vagyok-e. Ha már, akkor inkább celebaktivista szeretnék lenni, bár ez sem lehet nagy dicsőség, Kovács Zoltán direkt megrovólag jegyezte meg, hogy nem a normális átlagemberek tüntetnek, hanem ezek a celeb-izék. Csak félek, pénteken a Várban nem festettem úgy a kapucnis dzsekimben, kissé vacogva, mint egy celebnek illenék.

Szerintem a Való Világból is páros lábbal rúgnának ki. Marad a döglégy, ezt az Echó tévében állították épp a pénteki demonstráció kapcsán: “rászálltak, mint a döglegyek, az ellenzéki politikusok”.

Ez világossá tette, miért mondta Kósa Lajos, hogy az ellenzék “nem partiképes”. Ki akarna döglegyekkel partizni? Igaz, én Kósával sem akarok. Akkor már Bayer Zsolt minősítése sokkal jobban helyretett: “Törő-zúzó szar lumpenproletár” avagy “ennek örvendező médiageci”, “Soros-csicska”, “fröccsöntött forradalmár” – választhattam.

A legtömörebb eligazítást a volt rádióelnök, Kondor Katalin nyújtotta, aki ezt a címet adta cikkének: “fellázadt a selejt”.

Innentől nem is töprengtem tovább. Inkább caplattam fel a hegyre a köztársasági elnök palotájához, a többi tízezer selejtes, partiképtelen fröccsöntött dögléggyel együtt. És csak most olvasom, lehet, hogy hiába! Hollik István szóvivő t.i. leleplezte:

“a pénteki kormányellenes tüntetésen az ellenzék ismét becsapta az embereket.”

Úr isten, ha becsapás volt, akkor lehet, hogy Áder nem is írta alá a rabszolgatörvényt?

 

 

forrás: Lendvai Ildikó

 

 

olkt.hu

Kapcsolódó cikkek

Kimondta az Alkotmánybíróság: jogellenesen vette el a kormány a rokkant-nyugdíjakat

O.L.K.T.

Magyar György üzenete a nyugdíjasokhoz!

O.L.K.T.

Az ukrán munkások ellepték Magyarországot!

O.L.K.T.
Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!